DEATH WORSHIP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
DEATH WORSHIP
Słucham sobie nowego cd DEATH WORSHIP, raz, drugi, piąty i szósty, i wszystko jest ok, ale - at the end of the day - mam pytanie: dlaczego te gitary są takie miękkie i miłe dla ucha? Dlaczego nie ma takiego jazgoczącego distortion jak na dwóch ostatnich CLANDESTINE BLAZE? Czy to war metal dla gentlemenów? Nie chcę za bardzo narzekać, bo materiał jest ok, ale gdzie rdza, krew i żyletki?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: DEATH WORSHIP
No wiesz, może goście chcieli spróbować czegoś innego po prostu. W końcu Conqueror brzmiał dość surowo. Też bym nie chciał przez całe życie nagrywać identycznie brzmiących płyt.
Ale zgodzę się, że trochę piłuje to pazur tej muzyki.
Ale zgodzę się, że trochę piłuje to pazur tej muzyki.
-
- postuje jak opętany!
Pragnę się nie zgodzić z szanownymi rozmówcami. Dawno nie słyszałem płyty, na której tak mocno zagnieździł się SZATAN.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew

jeden nowy wałek " onclick="window.open(this.href);return false;
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... times.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;