Drone pisze:No nie, na BLOOD INCANATION był hype i spust, o QRIXKUOR 5 wpisów:
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... t=QRIXKUOR" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda, że jest wychwytywane to, co wartościowe, ale boli mnie, że niektóre bdb rzeczy są jakby niezauważane. Co do fb, to nie ma o czym mowić. To jest jak ściek, który płynie i czasami można coś wyłowić. Poza tym te profile są jednoosobowe, a jednak to zawsze jest ograniczone spojrzenie, ograniczony sposób filtrowania i polecania rzeczy.
tak ode mnie. ja np. z zasady nie piszę w dziale założonym dla danego zespołu. o ile w ogóle piszę. wiadomo jestem troll'em. wklejane było na pewno więcej razy w "co słuchane". kilka osób kupiło też ta płytę, a to dla mnie jest też miernik. każdy mierzy inaczej.
co do profili facebookowych. np. moja szanowna małżonka ma na swojej grupie 30tys. użytkowników. codziennie mam strzały od niej co się tam odpierdala. jej się chce. ja bym zlał. cały przekrój pojebanego polskiego społeczeństwa. i jak z nią gadam na ile te profile coś tam kreują to wychodzi ni mniej ni więcej, że to tylko kopiuj/ wklej. bez sensu. odtwórcze na maksa. tu jest żywiej. szkoda, że ludzie nie są aktywni. albo nie wykorzystują swojego potencjału. ale tak jak wcześniej, nie znam miejsca w internecie gdzie by się tak dużo działo wokół tej muzyki.
ps.
może przeceniam.
(ale) taki performance no.2.
forum znika.
może się mylę, ale kilku piszących tu i tam by się pogubiło.