INCINERATOR (Holandia)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

INCINERATOR (Holandia)

24-01-2019, 18:37

Obrazek
A teraz pora na jedynego, słusznego INCINERATORa, do którego nie trzeba było mnie dwa razy zapraszać, bo jak tylko usłyszałem, że w Holandii istnieje zespół, który kultywuje w możliwie ekskluzywnej formie dorobek ASPHYX, PESTILENCE i PENTACLE to od razu ruszyłem po debiutancki album "Stench of Distress" by przekonać się, że opinie te nie były z kloca wzięte. Potem wsłuchałem się w demo/EP i wiedziałem, że panie obrali słuszny kurs od początku działalności. Teraz zaś bawię się nowym, bo Andrzejkowym (wyszedł 30 listopada 2018) albumem "Concept of Cruelty", stwierdzając, że zespół wszedł na poziom wyżej i serwuje nam holenderski death metal najwyższych pułapów w konwencji trzech ww. ekip, okraszając to dobrym szwedzkim brzmieniem i nie ukrywając, że dzieła AUTOPSY nie wpadły mu jednym uchem, a drugim wypadły. Jedna z najlepszych płyt zeszłego roku, ale zaskoczenia nie ma.
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pacjent

Re: INCINERATOR (Holandia)

01-02-2019, 13:55

Nie przypadło do gustu? A pierwszy album słyszeli?
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-02-2019, 15:03

Momentami bardzo dobre, nie wiem czy do zapamiętania na dłuższą metę.
Jebać żuli.
Pacjent

01-02-2019, 15:13

Na dłuższą metę te oba albumy robią jeszcze lepiej niż na pierwszy rzut oka.
Pacjent

08-02-2019, 18:42

Nowa płyta pojawiła się w wypożyczalniach.
ODPOWIEDZ