INCRIMINATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: INCRIMINATED

30-03-2009, 10:58

najnowsze i chyba ostatnie 18 minut tego zespołu - jak zawsze pysznie :D

Obrazek
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
DCI Hunt

30-03-2009, 12:43

Znam tylko pomniejsze starsze materiały i były bardzo dobre. Podobno 'The Promise of Worse to Come' jest kapitalny, ale póki co nawet jednego numeru nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

30-03-2009, 16:45

Uwielbiam, choć nie słyszałem wszystkich splitów i ostatniej epki. Mam póki co na półce Miracle of Purity, Hypocricide, Kings of Misery i The Promise of Worse to Come.
Warcrimer pisze:Podobno 'The Promise of Worse to Come' jest kapitalny
Wg mnie to zdecydowanie najlepsza rzecz jaką wydali. Najbardziej oryginalna, z zajebistym, chorobliwym klimatem. Tam jest wszystko to czego brakowało mi wcześniej w ich muzyce. Z zespołu, który mniej bądź bardziej, ale jednak uderzał jedynie w stare tony, stali się grupą z własną, określoną tożsamością i wizją muzyki kapitalnie osadzoną w latach 80. Osadzoną właśnie i jedynie zarazem, bo cała reszta, to co mnie najbardziej kręci pochodzi już od Incriminated. Taki Melting the Core to odjazd i to w ciemną głusz...
Tym większa szkoda, że się skończyli.

Adrian jak się ma Death Nöize do The Promise... ?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-03-2009, 17:21

Bonny pisze: Adrian jak się ma Death Nöize do The Promise... ?
muzycznie, to chyba ten sam okres, ale sesja nagraniowa inna (myślałem ze to beda odrzuty, bo ponoc nic nie nagrywali po płycie), brzmienie jest bardziej stłumione... tak czy siusiak - warto
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

30-03-2009, 18:13

nie wszystko słyszałem, ale powoli uzupełniam dziury na półce. jednakowoż to co słyszałem nie pozwala mieć o tym zespole złego zdania. absolutnie uwielbiam takie chamskie granie. zamiast całowania i głaskania cios prosto w pysk. UGH!
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-03-2009, 18:16

Harald Mentor - odpowiada tez za inny bestialski projekt, Ride For Revenge - nowa płyta wyszla kilka tygodni temu "Wisdom of the Few" - nie tak dobre jak I, ale warto dać szanse prymitywnemu metalowi śmierci z lat wczesnego dzieciństwa :D
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

11-12-2010, 10:15

Nie wiedziałem nawet że wydali coś takiego ostatnio, mimo iż posiadam większość dyskografii. Death Nöize, wydany na uczczenie rozpadu kapeli jest ich najgorszym materiałem od momentu jak zmienili styl na którymś z pierwszych splitów...
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

11-12-2010, 10:44

split z wolves bardzo lubie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
DCI Hunt

10-10-2011, 13:30

Nadrobiłem zaległości. Oczywiście "The Promise Of Worse To Come" zajebisty. Zdecydowanie najlepszy Incriminated, choć wszystkie ich płyty są mocno fajne. Pod wpływem zajebistości w/w płyty nawet zamówiłem sobie kilka poprzednich wydawnictw. Szkoda tylko, że z dostaniem "Ride of the Tyrants" może być problem... EDIT: Jednak nie, już kupiłem.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

12-05-2012, 23:00

Wiem, że się powtarzam, ale:

Kto nie lubi Incriminated jest kutasem i niech spierdala.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Necropunk
w mackach Zła

26-02-2019, 09:42

Wskrzeszę trupa. Żeby takie strzały, jak debiut Finów walały się po marną dychę to żal ze wszechmiar - https://allegro.pl/oferta/incriminated- ... OTM0Y2U%3D" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ