Przy okazji dyskusji o nadchodzących albumach Carcass i Exhumed odświeżyłem sobie album zespołu, który obrabiał tę samą materię czyli amerykańskiego Lord Gore. Nieistniejący już niestety zespół wydał z siebie dwa bezbłędne albumy, z których "Resickened" cenię trochę wyżej, bo:
ale "The Autophagous Orgy" jest także wyśmienity:
LORD GORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re: LORD GORE
Obydwa albumy świetne. Jednak nie płacze po nich za bardzo. Patrze na taki Ghoul, który tez nagrał dwie bardzo fajne płyty a potem zaczął poważnie, hmm, niedomagać... ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co Ty tu dajesz?! Ghoul trzyma poziom. Ostatnia płyta niczym nie ustępuje wcześniejszym.AroHien pisze:Obydwa albumy świetne. Jednak nie płacze po nich za bardzo. Patrze na taki Ghoul, który tez nagrał dwie bardzo fajne płyty a potem zaczął poważnie, hmm, niedomagać... ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No nie wiem. Jak zaczeli mocniej s'thrash'yć to jakoś mnie przestali rajcować. Jasne, że nie jest to jakieś gówno ale kupować i słuchać nie mam ochoty.
-
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ja też tak pomyślałem,Triceratops pisze:Myslalem, ze to temat o Lordzie Goreloju a tu takie jaja
za dużo tych zespołów się porobiło, trzeba jakieś ograniczenie wprowadzić, że jak dodaje się temat o jakiś nowym, to trzeba usunąć jeden ze starym. Skoro pojawił się temat o lordi, to usunąć o ghost.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Widzę że nie byłem w tej kwestii jedyny.
- dzik
- zahartowany metalizator