Trochę dziwne, że odkryłem ich dopiero teraz, bo chilijska scena deathmetalowa jest mi szczególnie bliska, a w zespole dodatkowo udzielają się ludzie z Dominus Xul, który bardzo sobie cenię. Scenę wycierają już od 21 lat, ale popełnili do tej pory jedynie demko i dwa długograje. Mrocznie, ciężko, monumentalnie, z oddechem Przedwiecznych tchniętym w dźwięki i bliskowschodnią melodyką przewijającą się tu i ówdzie - jestem zachwycony, taki death metal to ja rozumiem.
[youtube][/youtube]
NAR MATTARU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
NAR MATTARU
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Arby
- rozkręca się
Re: NAR MATTARU
Po pierwszym odsłuchu mocno mnie zaciekawiło.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: NAR MATTARU
W tym roku wyszedł nowy album, ale jakoś mi umknął.
Stream do odsłuchu:
[youtube][/youtube]
Jak dla mnie, zajebiście to śmiga, biorę. Z zakupem trzeba uderzać bezpośrednio do wydawcy, cena 12$. ;)
Stream do odsłuchu:
[youtube][/youtube]
Jak dla mnie, zajebiście to śmiga, biorę. Z zakupem trzeba uderzać bezpośrednio do wydawcy, cena 12$. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."