BARONESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BARONESS
ciezka proba dla mojego bojkotowania Live Nation. Baroness jeszcze nie widzialem na zywo, cena jest uczciwa i oplate transakcyjna wliczyli w cene biletu. czyzby to bylo organizowane przez podkupione Go Ahead?
Guilty of being right
- 10,5
- postuje jak opętany!
To jest niesamowite. Podana cena 70zikos i do zapłaty jest......70zikos!!!!
Widzialem ich już dwa razy, jadę po raz kolejny. Polecam. Muzycznie doskonali. Na koncertach wytwarzają klimat będący połączeniem profesjonalnego wykonania i kameralnego występu.
Widzialem ich już dwa razy, jadę po raz kolejny. Polecam. Muzycznie doskonali. Na koncertach wytwarzają klimat będący połączeniem profesjonalnego wykonania i kameralnego występu.
Nono.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
set dosc przekrojowy:
https://www.setlist.fm/setlist/baroness/2019/gagarin-205-athens-greece-1b9df9f0.html pisze:A Horse Called Golgotha
March to the Sea
Borderlines
Seasons
Green Theme
Tourniquet
Can Oscura
Front Toward Enemy
Eula
Throw Me an Anchor
If I Have to Wake Up (Would You Stop the Rain?) / Fugue
Shock Me
Broken Halo
The Gnashing
The Sweetest Curse
Isak
Take My Bones Away
Guilty of being right
- 10,5
- postuje jak opętany!
Bo oni ani nie muszą skupiać się na najnowszej płycie ani nie mają w dyskografii niczego, co by nie pasowało do zagrania w aktualnej formie. Nie mogę się doczekać Krakowa.
Nono.