Zespol z Belgii niesamowicie sie rozwija z kazdym nastepnym wydawnictwem. Debiut to zdecydowany top tego roku w moim osobistym rankingu. Dysonansowy, gesty jak cholera death/black. Kto lubi w takie klocki niech sobie ich sprawdzi.
Recka debiutu:
https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... ehold.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poprzednia Epka:
https://kosmokrator-vanrecords.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kosmokrator
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Re: Kosmokrator
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Nareszcie, kurwa. Total anal rozpierdol.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
No wreszcie debiut! Kawałek z YT zajebisty - przesłuchałem parę minut z płyty, biorę w ciemno. Będzie to u nas ktoś miał?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Pozno sie zabralem za odkrywanie tej kapeli, ale zdazylem w sam raz zapoznac sie ze wszystkim co wydali (bardzo dobre) przed debiutem, ktory ukazal sie kilka dni temu.. Jakiez to kurwa dobre!
Fajne, ze nie ma ciaglego nadupcania przed siebie tylko sa tez transujace momenty, chwile na ekspozycje sekcji (bas!!!!).. Co tu duzo mowic, bardzo dobry strzal na koniec roku. Tym mocniejszy, ze nie spodziewany. Koncertowo bedzie zamiec, moze w przyszlym roku..?
Fajne, ze nie ma ciaglego nadupcania przed siebie tylko sa tez transujace momenty, chwile na ekspozycje sekcji (bas!!!!).. Co tu duzo mowic, bardzo dobry strzal na koniec roku. Tym mocniejszy, ze nie spodziewany. Koncertowo bedzie zamiec, moze w przyszlym roku..?
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Sporo gromkich pochwał słyszałem na ich temat od różnych osób, obadam chyba więc
- moonfire
- zahartowany metalizator
Na mnie Kosmokrator nie zadziałał. Słuchałem próbek już z okazji poprzedniej płyty i nie weszło. Niby wszystko jest na swoim miejscu, ale nie porusza żadnych moich emocji.
- SATYROS
- w mackach Zła
Zajebista płyta.
Dzisiaj dostałem na fizycznych nośnikach.
Bardzo w moje gusta
Dzisiaj dostałem na fizycznych nośnikach.
Bardzo w moje gusta
-
wlasnie jakis cwaniak mi sprzatnal ostatniego sztuka z Fallen.... bardzo mnie to podkurwilo :<
-
Wgryzam sie nadal w nowa plyte I zauwazylem, ze partie garow sa nieco inne w stosunku do wczesniejszych materialow. Szybko sprawdzilem i faktycznie - na demie i epce bebnil inny typ. Wczesniej bylo szybciej, bardziej monolitycznie - debiut jawi sie przy tym jako bardziej klimatyczny z charakterystycznymi 'zrywami'/szarpnieciami temp.
Osobiscie im dluzej slucham to mysle, ze to w calkiem ciekawy sposob uzupelnia ich dyskografie.
Osobiscie im dluzej slucham to mysle, ze to w calkiem ciekawy sposob uzupelnia ich dyskografie.