MEGASCAVENGER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

MEGASCAVENGER

25-02-2012, 17:06

Notka SELFMADEGOD Records:

MEGASCAVENGER to nowy projekt niezmordowanego szwedzkiego maniaka Rogera "Rogga" Johanssona, znanego z takich zespołów jak PAGANIZER, RIBSPREADER, DEMIURG, THE GROTESQUERY, BONE GNAWER, REVOLTING i wielu innych. Tym razem Rogga realizuje swoje deathmetalowe marzenia poprzez zaproszenie do nagrań legendarnych deathmetalowych postaci.

"No Haven For The Sane" i "Deathobsessed" to dwa utwory mrocznego szwedzkiego death metalu, które znalazły się na siedmiocalowej EPce zatytułowanej "Songs Of Flesh (Part I)", a oprócz samego Roggi wokalnie udzielają się na płycie Jörgen Sandström (eks-GRAVE, KRUX, TORTURE DIVISION) oraz Paul Speckmann (MASTER, DEATH STRIKE, ABOMINATION).

Rogga pracuje ciężko nad pełną płytą zaplanowaną na lato tego roku, również w Selfmadegod Records. Lista muzyków zaproszonych do sesji nagraniowej jest jeszcze bardziej imponująca: Marc Grewe (MORGOTH, INSIDIOUS DISEASE), Dan Swanö (ex-BLOODBATH, EDGE OF SANITY), Eric Daniels (eks-ASPHYX), Jonas Lindblood (PUTERAEON), Patrick Mameli (PESTILENCE).

Obrazek
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

Re: MEGASCAVENGER

18-06-2014, 15:47

http://selfmadegod.com/pl/shop/item/8859" onclick="window.open(this.href);return false;

druga plyta juz u Karola.
Obrazek
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-06-2020, 18:11

idzie nowe 6 sierpnia

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Żułek

06-08-2020, 21:44

i jest nowe ;)

przy okazji troche ich se posłuchałem, pierwsze dwie najlepsze :) ale reszta też spoko ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
nicram

07-08-2020, 04:58

Dla mnie raczej słaby w porywach przeciętny zespół.
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ