Czyli cała płyta nie jest jak ten numer ? :(
[youtube][/youtube]
Bo takie granie kupuję akurat.
KILLER BE KILLED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: KILLER BE KILLED
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Nie wiem w ogóle po co komu ten album. Jasne, że trzepanie kasy z młodych adeptów metalu jest spoko, ale innego sensu w tym nie widzę. Wczoraj zarzuciłem sobie to do biegania i nic z tego w głowie nie zostaje. Ani to specjalnie nie przeszkadza, ani specjalnie nie napędza. Ten materiał nie wywołuje żadnych emocji. Jak album zaczął lecieć drugi raz, to musiałem sprawdzić listę odtwarzania, żeby się przekonać, że ten utwór już leciał. Jest tutaj niby masa dobrych patentów, ale są wymieszane w tak bezbarwny i bezpłciowy sposób, że nic sensownego z tego nie wynika. Jedyny numer który pamiętam, to ten do którego nakręcili klip. A to wszystko dziwne jest trochę biorąc pod uwagę klasę muzyków którzy to robili. Przecież da się zrobić dobrą i przebojową muzykę w tym stylu. Myślałem, że chociaż do biegania się nada, bo mi się powoli pomysły kończą co wrzucać, a tutaj lipa.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
menel się nie poddaje 
płyta w listopadzie

płyta w listopadzie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jedziem dalej 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Może Puciato zaciągnie dziada na siłkę - to by był jakiś wymierny sukces tego zespołu.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.