28 lat na scenie z przerwami i dopiero jeden krążek na koncie:
Panowie z kraju kangurów pałają się techncznym death/thrashem na totalnie starą modłę. Dla fanów Ripping Corpse, Mass Psychosis czy Hellwitch pozycja obowiązkowa. W składzie muzycy StarGazer, Cauldron Black Ram, Martire czy Mournful Congregation. Totalny fucker dla współczesnych trendów. Badać!
INTELLECT DEVOURER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
- Drone
- Harlequin
Re: INTELLECT DEVOURER
Już brałem, paka w drodze. Niestety wszystkie kopie zaklepane. Możliwe ze za jakis czas dobiore, bo jakieś zainteresowanie jest.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Brzmi to bardzo zachęcająco. Mam nadzieje, że jakies distro w Europie sie załapie na troche sztukasów.
-
- postuje jak opętany!
- Harlequin
-
- weteran forumowych bitew
miazga !!!!bardzo podeszło , super granie a z płyty to dopiero będzie dla szczęśliwców cios
- Harlequin
Trzeba było mówic, to bym Ci wziąl. Chyba, że nadal pauzujesz z zakupami...r o b e r t pisze: ↑05-10-2020, 22:57miazga !!!!bardzo podeszło , super granie a z płyty to dopiero będzie dla szczęśliwców cios
- Harlequin
Ja pierdole, co za albumz tego Intellect Devourer. Słucham tego regyularnie, prawie codziennie i jaram się z każdym odsłuchem. Płta totalnie nie z tej epoki. Taki troche casus kalifornijskiego Demolition, którzy po 20 latach nagrali płytę ze starymi kompozycjami, rozjebali system i słuch po ich zaginął. Nie wiem czy Intellect Devourer bedzie jeszcze coś nagrywał czy nie, ale to co wyprawia się na "Demons Of The Skull" śmiało można stawiać obok klasyków z lat 90ych.
A czysto subiektywie, na ten moment widze tylko jeden lepszy krążek deathmetalowy w tym roku.
A czysto subiektywie, na ten moment widze tylko jeden lepszy krążek deathmetalowy w tym roku.
- Drone
A słuchałeś tegorocznego CAULDRON BLACK RAM? Bo z oczywistych względów w wielu momentach wjeżdżają w podobne klimaty.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Nie słuchałem, bo poprzednie CBR nie wchodziły mi.
- Drone
Ten jest trochę inny, dla Ciebie pewnie będzie to za proste granie, ale spróbuj, moim zdaniem warto.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.