The Dillinger Escape Plan
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: The Dillinger Escape Plan
w internetach nagłówkowy krzyk, że w wyniku koncertu TDEP trzynaście osób wylądowało w szpitalu, a żaróweczka w głowie: "w sensie, że koncert się udał?". krwawy żniwiarz nigdy nie śpi.
- booshee
- postuje jak opętany!
Ciekawe czemu stali w miejscu na A1? Fajne chłoposzki są, dobrze że się wywinęli.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ament.Drone pisze:Właśnie dlatego się nie zdecydowałem. Na płytach mi się to podoba, ale koncerty - przynajmniej to, co widziałem na yt i słyszałem z relacji - intensywne, ale w taki bardziej młodzieżowo-krzykliwy sposób. Coś chyba jest na rzeczy :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Widziałem trzy razy- jest sporo prawdy w tym,że momentami zamienia się ten występ w kakofonie ale i tak tą sceniczna dziczą rozdają i warto ich zobaczyć.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
-
- zaczyna szaleć
A nie powinno, bo to jedyna kapela w swoim rodzaju, NIKT tego tak nie czuje tak jak oni. Wczoraj dojebali tak, że nie mam pytań.Lukass pisze:Tyle, że to pożegnalna trasa zdaje się? Tak więc może już nie być okazji. Chyba, że reszta tour zostanie przeniesiona na jakieś inne terminy i jeszcze do nas zawitają. Ja - jeśli wszystko będzie się toczyło zgodnie z planem - teoretycznie mogę ich jeszcze złapać na jednym z koncertów za jakieś dwa tygodnie. Dobrze by było, bom nigdy ich nie widział, ale trochę mi szkoda piniądza.
- Lukass
Ja to wszystko wiem, tyle że mówimy o wersji: lecę do sąsiedniego kraju + taksówka z lotniska i na lotnisko w obu miejscach + hotel + nierozsądnie drogi alkohol :D Razem składa się na solidną kwotę. A że nadal nie wiadomo, czy trasa będzie kontynuowana, a loty z dnia na dzień będą coraz droższe... Obawiam się, że nie da rady.Stygmat pisze:A nie powinno, bo to jedyna kapela w swoim rodzaju, NIKT tego tak nie czuje tak jak oni. Wczoraj dojebali tak, że nie mam pytań.Lukass pisze:Tyle, że to pożegnalna trasa zdaje się? Tak więc może już nie być okazji. Chyba, że reszta tour zostanie przeniesiona na jakieś inne terminy i jeszcze do nas zawitają. Ja - jeśli wszystko będzie się toczyło zgodnie z planem - teoretycznie mogę ich jeszcze złapać na jednym z koncertów za jakieś dwa tygodnie. Dobrze by było, bom nigdy ich nie widział, ale trochę mi szkoda piniądza.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- zaczyna szaleć
no to zostaje jewtube i gig z Uk:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukass
Problem został jakby odroczony, bo zespół odwołał resztę trasy:
All the gear is destroyed and there are injuries—we are unable to continue this tour right now. The band and crew would like to thank the fans and press around the world for their concern and the Polish police and medical staff for their handling of the situation. We hope to get back to Europe soon.
Moim zdaniem to znak, że koniec kariery jest złym pomysłem :D No i patrzcie, polskie służby chyba stanęły na wysokości zadania...
All the gear is destroyed and there are injuries—we are unable to continue this tour right now. The band and crew would like to thank the fans and press around the world for their concern and the Polish police and medical staff for their handling of the situation. We hope to get back to Europe soon.
Moim zdaniem to znak, że koniec kariery jest złym pomysłem :D No i patrzcie, polskie służby chyba stanęły na wysokości zadania...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- zaczyna szaleć
Dwa single z nadchodzącej solówki Grega P.:
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Konkretny czad!
-