Chile...i wszystko jasne. Wybuchowa, totalnie oldschool'owa, bestialska mieszanka death, black i thrash metalu zagrana na, typowej dla zespołów z tego kraju, pełnej kurwie i bez brania jeńców. Za trzy dni wychodzi nakładem Dark Descent Records drugi album kwartetu, więc zwolennicy tamtejszej sceny i zespołów pokroju Death Yell czy Force of Darkness powinni zawiesić ucho nad muzyką tej kapeli.
Pierwszy album do odsłuchu:
I kawałek z nowej płyty:
INVINCIBLE FORCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
INVINCIBLE FORCE
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Re: INVINCIBLE FORCE
Totalny rozpierdol. Mam podejrzenie, że to będzie też jeden z moich faworytów na płytę roku. Chile to niewyczerpalna kopalnia talentów. W ogóle Ameryka Południowa rządzi w temacie. Tej szczerości w muzyce brakuje mi u większości kapel np. europejskich. Mam nadzieję, że ktoś to będzie miał w Polsce w sprzedaży we względnie szybkim czasie.
- Mental
- weteran forumowych bitew
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Nie inaczej. Muszę powiedzieć, że "Decomposed Sacramentum" może się okazać czarnym koniem tego roku, jestem bardzo ciekawy całości; jeżeli utrzyma poziom debiutu, znajdzie się w moim topie jak nic.frankmullen pisze: ↑19-10-2020, 18:57Totalny rozpierdol. Mam podejrzenie, że to będzie też jeden z moich faworytów na płytę roku. Chile to niewyczerpalna kopalnia talentów. W ogóle Ameryka Południowa rządzi w temacie. Tej szczerości w muzyce brakuje mi u większości kapel np. europejskich. Mam nadzieję, że ktoś to będzie miał w Polsce w sprzedaży we względnie szybkim czasie.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Mental
Dajcie znać jakby ktoś to miał u nas.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- frankmullen
- postuje jak opętany!
- Mental
Dzięki, Frank.
You may raise your chalice of nothing
- frankmullen
- postuje jak opętany!
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Dobra płyta, wczoraj słuchałem, ale zastanaiam się czy tegoroczny Putrid z Godz Ov War nie podobał mi się bardziej.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
W wypożyczalniach już jest, owszem. Ja jednak poprzestanę na jednym udostępnionym wałku. Poczekam na CD. Wówczas wyjdę na ring i przystąpię do I rundy hehe... A Putrid też zacny. Nie przeczę.
- Gall
No właśnie miałem pytać czy jest lepiej niż na debiucie. Osobiście śmiem wątpić, bo to co tam się dzieje, to klękajcie narody. Dwójki tez posłucham w całości dopiero z CD
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Świetny ogień!! Dzięki za wrzute.
-
- postuje jak opętany!
Kosa album. Czekam na swą kopię.