Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Niemcy zafascynowani Czarnobylem grający brutalny, techniczny i ultra przebojowy death metal. Ich ostatnia płyta "Nuklearth" wydana przez Unique Leader rozpierdoliła mnie w drobny mak.
W tamtym roku grali we Wrocławiu z 3 czy 4 zespołami. Bardzo mi się podobał występ niemiaszków i nawet zamierzałem kupić płytę bezpośrednio od nich ale życzyli sobie 70-80 za krążek więc jak dla mnie za dużo za zespół który gra nieźle ale tylko nieźle. Pamiętam że mieli akcesoria na występie typu radioaktywne beczki i zielone lampki.
W maskach gazowych też występują
Nie jest to zespół odkrywczy, niby dużo takiego grania obecnie na rynku, ale do ich płyt wracam bardzo często, a innych praktycznie nie słucham. Koncertowo też są świetni, widziałem 3 razy i z koncertu na koncert są coraz lepsi.
W maskach gazowych też występują
Nie jest to zespół odkrywczy, niby dużo takiego grania obecnie na rynku, ale do ich płyt wracam bardzo często, a innych praktycznie nie słucham. Koncertowo też są świetni, widziałem 3 razy i z koncertu na koncert są coraz lepsi.
To fakt, w ich muzyce jest to "coś" i też często wracam do "Nuklearth". A piszesz, że znasz pozostałe płyty, to napisz, które są najlepsze według Ciebie, to sobie posprawdzam.
Dużo do sprawdzania nie masz
Najbardziej lubię Gammageddon, jest chyba trochę brutalniej niż na nowej i mniej przebojowo. Leć ze wszystkimi, płyty krótkie mają. Jak zacząłeś od Nuklearth, leć po kolei do najstarszej. Jakichś drastycznych zmian stylu nie ma, ale usłyszysz jakaś ewolucje na bank.