Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Oby na jedynkę, brakuje mi takiego funk-thrashowego łojenia tylko niestety jest ono niepopularne bo teraz jak się gra trasz to muszą być katany, kozły w gazmaskach i kaleczenie Kreator/Sodom/Destruction :/
Mordred, Napalm, Scatterbrain itp. zajebiste granie i paradoksalnie, niby z wielkim potencjałem komercyjnym a jednak kończy jako nisza.
Brzmi świetnie. Szkoda tylko że po wakacjach. Będę zatem tłukł to w jesienne dni przy słocie i spadających liściach. Nastrój wakacyjny zatem będzie trwał do końca roku przynajmniej.
A słyszałeś tę kapelę tego gościa, który był wokalistą na trójce MORDRED? Nazywa się to CARELESS HEARTS i grają rocka zabarwionego altcountry, klimatami Nashville, Dylanem itd. Bardzo to lubię. Momentami, zwłaszcza w wokalach, coś z trójki MORDRED tu pobrzmiewa:
Kiedyś pamiętam coś tam szukałem z pobocznych projektów członków Mordred, ale przyznam szczerze że nie bardzo pamiętam co, gdzie, jak i z czym. To brzmi mi jednak znajomo. Zbadam może dogłębniej temat. Dzięki.
"Tomorrow evening begins the process of recording MORDRED!!!"
Ciekawe którego pierwiastka ich twórczości będzie na nowym materiale najwięcej? Ja wolałbym "Fool's Game".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Hmm, no coz, slychac, ze to Mordred, sprawdzilem i okazuje sie, ze klasyczny nawet sklad, co cieszy. Ale na razie poza tym, ze to Mordred to niewiele moge powiedziec, moze to wiecej obtluke.