KRAKEN DUUMVIRATE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

KRAKEN DUUMVIRATE

27-02-2008, 13:33

Mała rewelacja: fiński Kraken Duumvirate. Dwóch gości na MCD From the Dying Soil of the Eternal Sea proponuje zajebisty konglomerat jakiegoś dziwnego, rytualnego ambientu i black metalu. Dorwałem przypadkiem i mnie kupiło momentalnie, jak ktoś szuka czegoś lekko pokręconego, klimatycznego i z niepokojącą atmosferą to jak najbardziej polecam. Płytkę wydało w tym miesiącu Ahdistuksen Aihio w nakładzie 800 egz.

no i mała propaganda od wydawcy:
Kraken«s tendril reaching out from the great faceless waves, impelling you to take a bow where the heavens meet the waters. Seizing you to your knees, forcing to gaze to the veiled bottomless depths... First part in the series of experiencing the concealed underwater mysteries, manifested through experimental Black Metal.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: KRAKEN DUUMVIRATE

13-06-2013, 13:50

muwisz, ze rewelacja?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

13-06-2013, 13:57

Nekroposter :D

Z 4 lata nie słuchałem, ale rewelacyjne było :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
mrwth
zaczyna szaleć

07-07-2013, 20:48

Daleko im do rewelacji, ale jest niczego sobie klimat. Bardzo senny i takie za mgłą to wszystko się wydaje. Słyszałem jedynie pierwszy "From The Dying Soil To The Eternal Sea" i jeśli kiedyś będę mieć okazje to nie zawaham się odpalić kolejnego.
Awatar użytkownika
swetrwser
postuje jak opętany!

08-11-2020, 14:18

O nawet temat jest. Pełniak też jest Taki Dolorian trochę.
ODPOWIEDZ