Krieg
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- panthyme
- w mackach Zła
Ja na tym koncercie nie byłem, a na przykład miałem przed oczami nieźle wstawionego faceta, dlaczego od razu pomyślaleś o wpierdolu?:D
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Warlock[/i]
Czekałem z niecierpliwoscia na wypowiedz najwiekszego znawcy black metalu, dorównac ci moze tylko Maniek w tym temacie. Ciekawy byłem jak sie osmieszysz tym razem i widze ze przeszedłeś sam siebie. Po pierwsze Black ALtar nigdy nie porównywał się do Emperor, bo to zupełnie inna muzyka. Widac, ze wykazałęś złą wolę, bo masz chyba jakis osobisty uraz do tego zespołu i teraz na forum próbujesz zgrywac twardziela. Pochwal sie lepiej wlasnym smiesznym zespolikiem, jestescie juz znani poza Bydgoszczą? Po 2, siedzę mocno w black metalowym podziemiu i nigdzie nie zauważyłem, zeby ktoś się śmiał z Black ALtar. Wręcz przeciwnie jest jeden z najbardziej respektowanych zespołów za swoją muzykę i wieloletnie oddanie black metalowym ideałom. A śmiać się mogą tylko forumowi nieudacznicy, leczacy swoje kompleksy na forum, ktorych pojecie o black metalu konczy sie na paru zespolach o ktorych dowiedzieli sie pewnie z tegoż forum. [/quote]Czekałeś, doczekałeś się - możesz spiździć bata. Ośmieszasz siebie ty, nazywając Black Altar KULTOWYMI (lol w chuj) i mówiąc przy tym, że znasz się na black metalu (LOOOOL). Mój zespół jest zajebiscie śmieszny, ale nie chowamy pizd w piasek, nie zasłaniamy się otoczką kultowości i nie sramy na swoje makijaże, tylko GRAMY! Bez pierdolenia. A black altar nie gra na żywo, bo co? Wstydza się siebie? Czy nie zagrają na zywo tego, co na płycie? Zluzuj zwieracze, bo ci rozpierdoli dupę.
EDIT: Shadow chodzi na koncerty? No nie wierzę! Wpierdala się w pogo w okularach? Kurwa, gratuluję! :hahaha:
Czekałem z niecierpliwoscia na wypowiedz najwiekszego znawcy black metalu, dorównac ci moze tylko Maniek w tym temacie. Ciekawy byłem jak sie osmieszysz tym razem i widze ze przeszedłeś sam siebie. Po pierwsze Black ALtar nigdy nie porównywał się do Emperor, bo to zupełnie inna muzyka. Widac, ze wykazałęś złą wolę, bo masz chyba jakis osobisty uraz do tego zespołu i teraz na forum próbujesz zgrywac twardziela. Pochwal sie lepiej wlasnym smiesznym zespolikiem, jestescie juz znani poza Bydgoszczą? Po 2, siedzę mocno w black metalowym podziemiu i nigdzie nie zauważyłem, zeby ktoś się śmiał z Black ALtar. Wręcz przeciwnie jest jeden z najbardziej respektowanych zespołów za swoją muzykę i wieloletnie oddanie black metalowym ideałom. A śmiać się mogą tylko forumowi nieudacznicy, leczacy swoje kompleksy na forum, ktorych pojecie o black metalu konczy sie na paru zespolach o ktorych dowiedzieli sie pewnie z tegoż forum. [/quote]Czekałeś, doczekałeś się - możesz spiździć bata. Ośmieszasz siebie ty, nazywając Black Altar KULTOWYMI (lol w chuj) i mówiąc przy tym, że znasz się na black metalu (LOOOOL). Mój zespół jest zajebiscie śmieszny, ale nie chowamy pizd w piasek, nie zasłaniamy się otoczką kultowości i nie sramy na swoje makijaże, tylko GRAMY! Bez pierdolenia. A black altar nie gra na żywo, bo co? Wstydza się siebie? Czy nie zagrają na zywo tego, co na płycie? Zluzuj zwieracze, bo ci rozpierdoli dupę.
EDIT: Shadow chodzi na koncerty? No nie wierzę! Wpierdala się w pogo w okularach? Kurwa, gratuluję! :hahaha:
-
- starszy świeżak
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Warlock[/i]
Pytasz ciekawe czemu lider Black Altar niby pełzał pod sceną na jednym z warszawkich koncertow? Gdybys troche pomyslaŁ, to bys wiedział. Nie przyszo ci do glowy, ze moze po prostu pogował, bylo slisko i sie przwrocil, jak to czesto sie zdarza, a moze zgubil okulary i chcial je jak najszybciej znalezc, zeby nikt ich nie zdeptał. [/quote]
Masz złe informacje. Ja tam słyszałem, że tańczył break'a.
Pytasz ciekawe czemu lider Black Altar niby pełzał pod sceną na jednym z warszawkich koncertow? Gdybys troche pomyslaŁ, to bys wiedział. Nie przyszo ci do glowy, ze moze po prostu pogował, bylo slisko i sie przwrocil, jak to czesto sie zdarza, a moze zgubil okulary i chcial je jak najszybciej znalezc, zeby nikt ich nie zdeptał. [/quote]
Masz złe informacje. Ja tam słyszałem, że tańczył break'a.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Re: Krieg
Wielki kult, tak wielki, że czasem nic nie słychać. Nie znam zbyt wielu wydawnictw Krieg, ale pamiętam, że kiedyś ktoś przyniósł mi ich mCD 'The Church' i brzmiało to tak, że mimo szczerych chęci nie potrafiłem usłyszeć co gra gitara - po prostu jeden wielki szum, stukanie bębnów i skrzeczący wokal. Przy tym cudzie nawet rehy Vlad Tepes brzmiały czytelnie
Później słyszałem chyba dopiero płytę 'Blue Miasma' i było to całkiem znośne i nijak się miało do wypocin z 'The Church'.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
ty głuchy zjebie, za takie porównania powinieneś dostać po japie jak ta dziwka z obrazkaMorph pisze:Krieg to gówno koszmarne, ale oczywiście kultowe więc brzydko o nich mówić nie można, tak samo jak o Vlad Tepes czy Mutiilation.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
a czy twoja mama wie, że takie awatary sobie przyprawiasz?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Odebrać cię śmieciu z lotniska czy może ustawić się w kolejce za KvarforthemSo_It_Is_Done pisze:ty głuchy zjebie, za takie porównania powinieneś dostać po japie jak ta dziwka z obrazka

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tak, ustaw sie w kolejce do robienia gały pedałku.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
przecież to oczywiste-Krieg staje w szranki z Mutiilation o tytuł najgorszego chłamu i kupska na świecie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
kopalnia zlotych mysli ten temate:D
ponoc kiedys na forumie bylo lepiej i bardziej merytorycznie:)
ponoc kiedys na forumie bylo lepiej i bardziej merytorycznie:)
niech to miejsce niebawem zniknie