Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
A możecie wrzucić jakiś reprezentatywny utwór tej hordy? Nigdy ich nie słyszałem, a dyskusja jest na tyle ciekawa że zachciało mi się sprawdzić, o co kaman.
A ja poproszę kolegów o więcej zdjęć tych śniadych aryjskich greków,szczególnie tego okrutnego malucha,true nazi bestii co to w przerwach między tworzeniem swoich arcydzieł muzycznych broni Europy przed hordami murzynów,arabów,azjatów,żydów i indian.Dziękuję!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Wobec DER STÜRMER mam mieszane uczucia. Potrafią napisać ciekawy numer, który wzbudzi w słuchaczu nie zawsze pozytywne emocje (w tym "dobrym" sensie). Z drugiej strony cała reszta...
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
A możecie wrzucić jakiś reprezentatywny utwór tej hordy? Nigdy ich nie słyszałem, a dyskusja jest na tyle ciekawa że zachciało mi się sprawdzić, o co kaman.
Też mnie zaciekawiło. Pierwszy raz słucham więc nie wiem czy numer reprezentatywny.
Też mnie zaciekawiło. Pierwszy raz słucham więc nie wiem czy numer reprezentatywny.
Bartwa wrzucił do temate: czego teraz słuchacie dobry wałek