VIRUS (Nor)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: VIRUS (Nor)
Uwielbiam transakcje z kanapowym Einarem. Zamówiłem Virusy, przesłałem szmalec, minęło kilka dni . Cisza. Zero potwierdzenia , ani pocałuj się w dupę, ani spierdalaj. Nic tylko wpaść mu do tego kantorka i wytarmosić za brodę. Preorder wisi od roku i tak naprawdę w ogóle nie miałem tych płyt kupować. Potem stwierdziłem, no dobra wezmę, ale jak już je będzie fizycznie miał, bo poprzednie wznowienia winylowe szły do mnie coś koło 15 miesięcy. Nawet w samym Katakomben w Oslo zdążyłem być w tak zwanym międzyczasie...Tym razem znowu dałem się wciągnąć w tę grę. Pojawiła się data i zamówiłem. Ciekawe ile to potrwa.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Na własne życzenie, mily panie :)
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Kupowałby reedkę "Carheart" z bonusami :(( chlip, chlip
Boguś, jak się tylko ten krasnal ogrodowy odezwie, to zapytam się, czy mi nie dołoży do paczki tej jednej sztuki.Bohdan pisze:Kupowałby reedkę "Carheart" z bonusami :(( chlip, chlip
- Bohdan
Ozłacałbym!
Ale pamiętam (być może nawet i tu była o tym rozmowa) jak Panicz Sowa marudził na współpracę z Einarem, kolunio jest niereformowalny.
Ale pamiętam (być może nawet i tu była o tym rozmowa) jak Panicz Sowa marudził na współpracę z Einarem, kolunio jest niereformowalny.
Nie ma się co przypierdalać. Luźne, przynajmniej na pozór spokojne życie, bez naszego ciśnienia i walki o bycie najsolidniejszym, najszybszym i w ogóle naj. Ja to rozumiem. Poza tym nigdy ostatecznie nie zawiódł, więc jego rozmemłanie mi nie przeszkadza. Dam znać jak się uda, choć nie liczyłbym na terminy, które podaje.
- Bohdan
Wchodzę w to ;)
Niniejszym muszę przeprosić pana Einara. Co prawda jest w trakcie przeprowadzki, to chyba jego standardowy tekst odpowiedzi, ale zaraz potem szybki kontakt, szybkie domówienie kilku pozycji, szybka dopłata i ogólnie "no problem man"...Nie wiem. Może w końcu się od matki wynosi, a może zasilenie konta, a może to , że brałem płyty Beyond Dawn? Ja wiem jak zmiękczyć norweskiego krasnala.
- Bohdan
535 pisze:Co prawda jest w trakcie przeprowadzki,

- Bohdan
Wszystko pięknie, tylko ska kurwa Einar miał moje zdjęcie

Co prawda znając cykl wydawniczy to pewnie trochę potrwa, ale później,,,,