Nazwa trochę durna i nie dziwne, bo to Niemcy, ale sama muzyka, odsłuchana w ramach przygotowań do Black Silesia, zaskakująco przyjemna. Próbka:
[youtube][/youtube]
Nie jest to bynajmniej oryginalne granie, ale chłopaki mają wyczucie klimatu i znów, o dziwo, całkiem smaczne riffy jak na niemiaszków. Gdyby nie to, że mają zagrać, to pewnie bym tego nigdy nie posłuchał, a tu proszę - nawet lepiej niż zjadliwie, ba, całkiem nieźle. Katharsis to z pewnością nie przebija, ale jak fajnie wypadną na rzeczonym festynie, to kto wie? Może sobie i płytkę sprawię ;).
Evil Warriors
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: Evil Warriors
Faktycznie nieźle grzeją. Porządny wokal. Ciekawe rzeczy dzieją się na gitarach.Trochę mieszają, a nie bezmyślna jazda. Szkoda, że perkusja brzmi jak automat.
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Ano - granie z pomysłem, chociaż nieoryginalne. Masz też rację co do perki, ale IMHO jest znośnie. No i są dobre riffy - postaram się ich nie przegapić za 2 tygodnie.
-
- postuje jak opętany!
Zespół świetny, szkoda, że wszyscy mają nań wylane. W każdym razie płyta do wyjęcia za zupełnie psie pieniądze.
https://www.utsogp.pl/evil-warriors-fal ... -2717.html
https://www.utsogp.pl/evil-warriors-fal ... -2717.html