ARTILLERY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: ARTILLERY
Do tematu "ekonomia - o cenach cebuli, jarmużu, masła i majonezu" też można z tej okazji zajrzeć - kto dzisiaj będzie wynajmował aktorów, scenarzystów, reżyserów, choreografów, scenografów, kaskaderów, statystów, ludzi od efektów specjalnych, catering na planie, Za co?!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
No właśnie rzecz w tym, że zrobiłem właśnie maraton teledysków Metal Church i tam nie było też jakichś cudów, ale był pomysł i masa energii, a tego nie da się jednak podrobić...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- weteran forumowych bitew
Nie widziałem teledysków Metal Church (może kiedyś jakiś stary i chyba nowy - na terenie jakiejś dużej konstrukcji). Generalnie jak ktoś ma pomysł, możliwości techniczne (w tym zmysł i talent) to lipy i bez wielkich nakładów nie powinno być. Inaczej jest z produkcją taśmową... Od jakiegoś czasu mamy też wynalazek w postaci lyric video, ale czasem i te potrafią być nieco fabularne.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
była epka pora na album
7 maja 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
oni na serio powinni dać se spokój, tego chyba nawet szkopy nie bedą chcieli słuchać

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Antton213
- w mackach Zła
czasy ciężkie, koncerty po tajniacku się odbywają;) Artillery w Kutnie, 21.08 sobota

- trup
Był i Betrayer.
Co roku jest Rock and Rose fest. Np. równocześnie z Byczyną był też VENOM Inc.
Co roku jest Rock and Rose fest. Np. równocześnie z Byczyną był też VENOM Inc.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Antton213
- w mackach Zła
w 2020 w kutnie miał być vader, to olałem, kupiłem bilety na venom (into the abyss, wrocław), organizacja tego rock&rose to kompletnie z dupy jest, 15-16maja into the abyss we Wrocławiu (venom, dead congregation, truchło strzygi, paradise lost.. ), a ci w tym samym czasie!! organizują swój fest, widocznie gdzieś mają frekwencję, może miasto za to płaci.. a venom inc zajebiste, dolan wyszedł do ludzi, piątkę zbić, fotki pocykać;)
na artillery, publika 50osób plus zespoły które występowały wcześniej w sile 19osób i robiły za publikę;) , a tydzień wcześniej artillery grał dla 4tys, idź pan w chuj z takim festem;)
na artillery, publika 50osób plus zespoły które występowały wcześniej w sile 19osób i robiły za publikę;) , a tydzień wcześniej artillery grał dla 4tys, idź pan w chuj z takim festem;)
- trup
no tak. Frekwencyjnie słabo.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."