AURA NOIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: AURA NOIR
Smutłę. Ale to w sumie było do przewidzenia biorąc pod uwagę, że od prawie roku koncertów nie gra z nimi Apollyon.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Kurwa. Najpierw Virus, teraz Aura. Przynajmniej VBE się reaktywowało.
Dobrze, że zdążyłem ich zobaczyć w grudniu tamtego roku. Co prawda bez Apollyona i jego zajebistych wrzasków, ale nawet w trzech rozdali.
Dobrze, że zdążyłem ich zobaczyć w grudniu tamtego roku. Co prawda bez Apollyona i jego zajebistych wrzasków, ale nawet w trzech rozdali.
Tymczasem doniesiono mi, że jutro o dwudziestej będzie mieć miejsce transmisja występu tych trzech panów z Kniven w Oslo. Może pokażą w tefałpe?

- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Do piachu moze jeszcze nie, mimo ze prawie piecdziesiatka na karku (+47l.)

Genialne wokale w stylu dziadka Tomasza G. Warriora (+58l.) i pierwsze plyty.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Co oni się tak rozpadajo/rozstajo? Przecież jeszcze można pograć trochę ognia i nie zakładać kolejnych bandów chuj wi po co.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Apollyon chyba nie chce grać na żywca. Ale mogliby choć jakąś EPę wysrać raz na jakiś czas.
Szkoda by było jakby Virus/VBE i Aura z niczym więcej już nie wyskoczyły.
Szkoda by było jakby Virus/VBE i Aura z niczym więcej już nie wyskoczyły.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew