MALIGNANT ALTAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
MALIGNANT ALTAR
Death metal z Chujuston w Teksasie. Do tej pory dwa demosy, które nakazywały upatrywać w chłopakach z Południa USA jednego z najbrdziej obiecujących, młodych zespołów. Morbid Angel podane na bardziej grobowy sposób. Niekoniecznie odkrywcze, ale bardzo skuteczne i wyraziste. Na grudzień zapowiedziany jest debiut "Realms Of Exquisite Morbidity" w barwach DDR. Promo wałek do odsłuchu:
Ostatnio zmieniony 07-11-2021, 16:22 przez Harlequin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Re: MALIGNANT ALTAR
Brobowy czy bobrowy? 
Szanuję w chuj i kocham od zawsze.

Szanuję w chuj i kocham od zawsze.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
- Sybir
Aaa, Ty świnio, ino bobry Ci w głowie.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Wincej kawałków bym posłuchał.
Dodaję do obserwowanych
Dodaję do obserwowanych
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
^ posłuchaj demówki "Retribution of Jealous Gods"
Dark Descent już rozpropagowało promo więc słucham od wczoraj całości "Realms Of.." i jestem coraz bardziej wciągnięty w to ich bagno. Sama praca bębnów to jest mniód. Jak kogoś męczą współczesne dysonanse, ale szuka mimo wszystko gęstego mrocznego jebnięcia zrównoważonego powoli gotującą się smołą to to jest to. Podobne spełnienie znalazłem swego czasu w (również teksaskim) Blaspherian, ale Malignant Altar jest bardziej zaawansowane instrumentalnie i dynamicznie w budowie utworów. Nie jest to może materiał tak wybitny jak "Starspawn" Blood Incantation, może przydałoby się w nnim więcej solówek, które bardziej akcentowałyby tę demoniczną, triumfalną zjadliwość, ale zdecydowanie jest to jedna z tych pozycji z Dark Descent, której nie powinno się przeoczyć w nadmiarze współczesnych dobroci.
Dark Descent już rozpropagowało promo więc słucham od wczoraj całości "Realms Of.." i jestem coraz bardziej wciągnięty w to ich bagno. Sama praca bębnów to jest mniód. Jak kogoś męczą współczesne dysonanse, ale szuka mimo wszystko gęstego mrocznego jebnięcia zrównoważonego powoli gotującą się smołą to to jest to. Podobne spełnienie znalazłem swego czasu w (również teksaskim) Blaspherian, ale Malignant Altar jest bardziej zaawansowane instrumentalnie i dynamicznie w budowie utworów. Nie jest to może materiał tak wybitny jak "Starspawn" Blood Incantation, może przydałoby się w nnim więcej solówek, które bardziej akcentowałyby tę demoniczną, triumfalną zjadliwość, ale zdecydowanie jest to jedna z tych pozycji z Dark Descent, której nie powinno się przeoczyć w nadmiarze współczesnych dobroci.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Harlequin
^^ Im więcej słucham, a od wczoraj leci na repeacie, to zaczyna podzielać to zdanie. Odkrywcze to to nie ejst, ale wpeirdol jest piękny. Beverly dudni rewelacyjnie, ale w koŃcu czegO się spodziewac po giścku, który grał w wielkim INFERNAL DOMINION. W ogóle z zajebistą lekkością graja i to jest chyba siła tego materiału, coś co wyróżnia ich na tle konkurencji.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
fixedHarlequin pisze: ↑09-11-2021, 08:24^^ Im więcej słucham, a od wczoraj leci na repeacie, to zaczyna podzielać to zdanie. Odkrywcze to to nie ejst, ale wpeirdol jest piękny. Beverly dudni rewelacyjnie, ale w koŃcu czegO się spodziewac po giścku, który grał w wielkich INSECT WARFARE/WAR MASTER. W ogóle z zajebistą lekkością graja i to jest chyba siła tego materiału, coś co wyróżnia ich na tle konkurencji.

chyba będzie brane, kupowane.
- 6IMP-|-OUS6
- postuje jak opętany!
- DST
- rasowy masterfulowicz
Czekałem na to gówno
- knaar
- rasowy masterfulowicz
CD w Selfmadegod
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Również + Sulphurous i Hyperdontia.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ładnie poszło i już nie ma. Około 30 płyt się sprzedało.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawe co roszczeniowy pizdeusz zdążył? Rozważałem, czy nie wziąć w zapasie dla niego, ale niegrzeczny był w ostatnią niedzielę. HMND albo NG. i WD też.
Poro