TROLL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TROLL
Wy tak na poważnie z tym TROLL? Myślałem, że takie kapele to tylko w ramach żartu można traktować. W dodatku takiego ciężkiego i spalonego żartu opowiadanego przez wujka Staszka, mistrza ciętej riposty.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nostalgia is such a powerful feeling, but it’s part of what makes listening to music so subjective. I can relate to that. I mean, I’ve experienced that and you probably have too, when you hear a song you haven’t heard in many, many years, maybe not since you were a teenager, and then you re-discover those thoughts and feelings that you had at that time
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Znamy. Okładka mnie tak mocno zaintrygowała w szalonych latach 90-tych, że nawet drugą płytę kupiłem z rozpędu. Ta już była cała w fioletach (?), z odwróconym krzyżem na tle jakichś abstrakcyjnych wzorków.[V] pisze:a znacie taki wynalazek nagasha I pewnego australijczyka?
swoją drogą..co za zajebista okładka:D
Edit: Właśnie wyczytałem i obczaiłem próbki z trzeciej płyty, którą Astennu sam popełnił. Na pierwszy rzut ucha to jak płyta Morbid Angel, której Morbid Angel nigdy nie nagrał.
Kerosene keeps me warm.
Ja mam dwójkę i trójkę tego CT, bo jako bonus od kogoś dostałem. Zapamiętałem jako lipne. Troche fajnych deathowych riffów, ale automat i sterylne brzmienie wszystko niszczą. Debiut chyba bardziej sy(m)foniczny był, ale tylko fragmenty słyszałem. Dzisiaj robiłem małe porządki w płytach i nawet mi się te CDki gdzieś przewinęły, ale nie mam siły tego sprawdzać.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów