VASSAGO (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
VASSAGO (SWE)
Jest to w zasadzie jednorazowy wybryk dwóch panów z LORD BELIAL. Płyta "Knights from Hell" powstała pod koniec ubiegłej dekady, wydana przez No Fashion. Zawiera nieco ponad pół godziny siarczystego napierdalania w stylu krajanów z SATANIC SLAUGHTER, THE ABYSS czy WAR. Nie obchodzi mnie czy to było przyspieszane w studio (kto wie?), nie przeszkadzają nędzne przerywniki w stylu "Raped by the machine", nie rażą wywołujące raczej śmiech efekty w "Agent 666" czy tandetne klawisze w "Anal fistfuck" (o tandentnych tekstach wspomniałem?). Ważne, że zajebiście wchodzi i zmusza za każdym razem do wielokrotnego odsłuchu. Jak ktoś chce po prostu dostać mocno po łbie (bez późniejszego kontaktu z pogotowiem) to z czystym sumieniem mogę polecić. Kojarzy się również nieco z początkami IMPALED NAZARENE (OCZYWIŚCIE nie ten poziom) czy niemieckim TSATTHOGGUA.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: VASSAGO (SWE)
Nowa płyta z 2020