[url][url]
Zna ktoś? Nawet ciekawy ten wałek, troche niespójny misz masz ale nawet ciekawie się płyta zapowiada. Co sądzicie? Coś ciekawego czy raczej kupa?
EGREGORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EGREGORE
Podoba i się surowość, ale muzycznie to ompletnie nie moja baja.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zna. Było. Produkują taśmowo materiały. Są lepsze rzeczy w g-g. Nawet wśród tych z którymi dzielą splity.
lys på slutten av lys
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Własnie słucham całosci nowego materialu i całkiem klawe to to. Paradoksalnie dośc róznorodne stylistycznie, jakby sai nie wiedzieli o do konca chcą grac, ale mają smykałke do fajnych harmonii
- 987654321k
- w mackach Zła
No i jest już cała płyta do odsłuchu na YT. Króciutki materiał, intro i zaledwie 4 utwory z krwi i kości bo ostatni to takie fajne klimatyczne 8 minutowe brzdąkanko na gitarce w stylu trochę Ordo Rosarius Eq. Ciekawy materiał, podoba mi się.