TRUCHŁO STRZYGI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TRUCHŁO STRZYGI
Przestań. Chcesz zafundować chłopakowi kolejną traumę? Bądź człowiekiem!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- moonfire
- zahartowany metalizator
Nie rusza mnie to Truchło Strzygi ani trochę.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziwię się, że to w ogóle kogoś rusza. Słabe to. Jak każde truchło. :-)
all the monsters will break your heart
- Block69
Widziałem w piątek w Krakowie i patrząc na tych młodzików miałem skojarzenia z licealnym konkursem młodych talentów czy coś w tym stylu. Wizualnie spoko i z pomysłem, muzycznie podobnie. Może mnie nie rozjebało, ale jak niczego po drodze nie spierdolą to mogą zajść na prawdę daleko.
PENIS METAL
- Medard
Dobra nazwa, patrząc na zdjęcia i słuchając muzyki, chyba tylko tyle pozytywów w temacie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]Block69 pisze:Widziałem w piątek w Krakowie i patrząc na tych młodzików miałem skojarzenia z licealnym konkursem młodych talentów czy coś w tym stylu. Wizualnie spoko i z pomysłem, muzycznie podobnie. Może mnie nie rozjebało, ale jak niczego po drodze nie spierdolą to mogą zajść na prawdę daleko.
[youtube][/youtube]
z Magnetofonu w ub roku
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To samo powiedziałem w sobotę do kumpla:DBlock69 pisze:Widziałem w piątek w Krakowie i patrząc na tych młodzików miałem skojarzenia z licealnym konkursem młodych talentów czy coś w tym stylu. Wizualnie spoko i z pomysłem, muzycznie podobnie. Może mnie nie rozjebało, ale jak niczego po drodze nie spierdolą to mogą zajść na prawdę daleko.
-
- weteran forumowych bitew
Gbybym miał naście lat, cisnął co rano na lekcje do technikum z kostką obszytą logiem Venom na plecach i wciąż byłby XX wiek, byłbym zachwycony :D
Nic z powyższych się nie zgadza, więc nie, nie będzie wychwalania Truchła Strzygi z mojej strony.
Nic z powyższych się nie zgadza, więc nie, nie będzie wychwalania Truchła Strzygi z mojej strony.
- Block69
No to w Krakowie było dużo bardziej żywiołowo. Płot na środku sceny też robił robotę.Raf pisze:[youtube][/youtube]Block69 pisze:Widziałem w piątek w Krakowie i patrząc na tych młodzików miałem skojarzenia z licealnym konkursem młodych talentów czy coś w tym stylu. Wizualnie spoko i z pomysłem, muzycznie podobnie. Może mnie nie rozjebało, ale jak niczego po drodze nie spierdolą to mogą zajść na prawdę daleko.
[youtube][/youtube]
z Magnetofonu w ub roku
PENIS METAL
-
- w mackach Zła
Napiszę to w jednym słowie "zdziadziałeś" ;)Ogre pisze:Gbybym miał naście lat, cisnął co rano na lekcje do technikum z kostką obszytą logiem Venom na plecach i wciąż byłby XX wiek, byłbym zachwycony :D
-
"A mógł zabić" :DRaf pisze:Napiszę to w jednym słowie "zdziadziałeś" ;)Ogre pisze:Gbybym miał naście lat, cisnął co rano na lekcje do technikum z kostką obszytą logiem Venom na plecach i wciąż byłby XX wiek, byłbym zachwycony :D
Jeżeli tak wygląda "zdziadzienie" - no ku..wa mać, godzę się z tym ;) czasu nie oszukam :D
- Believer
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- immortal69
- postuje jak opętany!
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
+1immortal69 pisze: ↑27-03-2022, 00:40Ten kawałek akurat słabiutki. Czekam na wincyj bo 1 była zajebista
Stay clean! 

- Block69
Od wczoraj można sprawdzić całość. Zaraz odpalam. Oby było lepiej niż na promującym kawałku
PENIS METAL
- maciek z klanu
Jest dużo lepiej, ale ciągle bleeeh
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo