Thou to dziwny twór moim zdaniem, nie do końca wiem z ktorej strony go ugryźć. Przygodę z nimi zacząłem od ubiegłorocznego Heathen, album średni, lecz z momentami. Posłuchałem ich poprzednich płyt, to samo odczucie, niby wszystko fajne (zwłaszcza nastrojowość muzyki), ale coś nie gra. Tegoroczny split z The Body, ten to już rzucił mnie na kolana. Świetny album, ze świetnym coverem NiN "Terrible Lie". Zajebiste połączenie wątków okołoindustrialnych ze skrzeczącym wokalem gościa z Thou, okraszone na dodatek nutką dekadencji charakterystycznej dla Thou
[youtube][/youtube]
Amerykanie okazują się jednak być bardzo płodni, i jeszcze w tym roku wydają następny singielek, będącą wariacją ma temat stylu Eyehategod, moim zdaniem dość udaną.
[youtube][/youtube]
Co wy sądzicie o tym zespole?
Thou
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rafalt.sobczak
- rozkręca się
Thou
Jak mawiał Horacy "Gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się z dala"
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt: