Dziś miała miejsce premiera nowego kawałka tej zacnej amerykańskiej kapeli z nadchodzącej płyty "Rites of gore". Zapewne gromadnego zachwytu nie będzie, bo zespół gra klasyczny death metal, który stracił już dla wielu swój pierwotny urok. Jednak dla mnie - człowieka, któremu ten gatunek od 20 lat się nie przejadł - jest to miód na uszy. Mam nadzieję, że komuś jeszcze tutaj takie granie pasi.
https://www.youtube.com/watch?fbclid=Iw ... e=youtu.be
SENTIENT HORROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SENTIENT HORROR
Mnie ten zespół bardzo pasi, ale nowy kawałek jakby mniej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
- zahartowany metalizator
Debiut był znośny.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
całość, nic specjalnego ale słucha się bardzo dobrze

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- frankmullen
- postuje jak opętany!