Sąd kapturowy z Madrytu podejmujący tematykę ludzkiej zgnilizny ujętej w zimnych i dystopijnych miejskich pejzażach.
Nie znalazłem tematu więc zapodaję ich najnowsze dzieło "Behold The Silent Dwellers". Wydanie Debemur Morti - w kraju z gówna i dykty do nabycia w Fallen Temple
Znacie? Kochacie?
AVERSIO HUMANITATIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
AVERSIO HUMANITATIS
controle and abuse
-
- rasowy masterfulowicz
Re: AVERSIO HUMANITATIS
Uwielbiam dwie ostatnie. Teraz nie mam czasu, ale obiecuję się rozpisać później.
-
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że nikt nie podjął rękawicy więc pora zachęcić. Poznałem ich w okolicy Longing for the Untold i od tego momentu im kibicuję. Black/death metal jaki bardzo lubię, w tej bardziej jego melodyjnej odmianie. Choć może melodyjnie nie jest tu najlepszym opisem- w tej przystępniejszej, czyściej wyprodukowanej formie, ale wciąż bez dodatku karmelu. Nadal jest to blastowe, szybkie granie oparte na bardzo wciągających riffach, niebanalnych patentach garów i sporym zakresie gardłowego, zresztą posłuchajcie sobie takiego The presence in the mist z najnowszej płyty, a będziecie mieli całkiem udany obraz muzyki komanda z Hiszpanii. Ostatnią EP i pełniaka polecam jak najbardziej, to komplementarne płyty, najnowsza jest twórczym, mam wrażenie nieco wolniejszym i bardziej posępnym rozwinięciem Longing for the Untold, które jest dziksze i bardziej surowe. Mam cichą nadzieję, że po przygodach z koroną Debemur pośle ich po Europie wspólnie z kolegami z Ulcerate, taką trasę chętnie bym zobaczył.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dopiero odkryłem. Faktycznie BDB. Ciężar. Mrok. Trochę w duchu Sulphur Aeon acz mniej "morbidowo" i bardziej transowo. Coś jakby Sulphur Aeon wymieszać z ostatnimi materiałami Kriegsmaschine.
No nie jest to słabe! Kibicuję.
No nie jest to słabe! Kibicuję.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)