KRAANIUM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Mort
rasowy masterfulowicz

KRAANIUM

12-07-2022, 21:24

Do dzisiaj miałem w chuju slam death metal grany przez zespoły inne niz DEVOURMENT. Dzisiaj się to zmieniło, od rana słucham KRAANIUM z ich ostatniej płyty 'Slamchosis' i nie mogę uwierzyć w to jak zajbiście napierdalają. Grają szybko, grają średnio szybko, grają wolno. Wszystko potrafią! Mają nawet okładkę od Jona Ziga.
Obrazek

Sadząc po ostatniej płycie, KRAANIUM to wspaniały zespół. Znacie, słuchacie, lubicie?
I AM MORBID
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

Re: KRAANIUM

12-07-2022, 21:37

Znam i lubię. Od czasu do czasu włącza mi się faza na slamy i kto jak kto, ale Kraanium lipy na tym polu nie robi. W sumie wchodzi mi nawet na sucho, tzn. niekoniecznie wówczas, gdy jestem akurat w tej fazie ;)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

Re: KRAANIUM

12-07-2022, 23:03

Mort pisze:
12-07-2022, 21:24
Do dzisiaj miałem w chuju slam death metal grany przez zespoły inne niz DEVOURMENT.
to odpal sobie pełniak Cephalotripsy, debiut i wałki ze splitu Katalepsy i pierwsze Abominable Putridity. Kraanium spoko, ale czegoś mi tam zawsze brakowało.
rzułf
ODPOWIEDZ