Czy ktoś sobie kiedyś na najlepszej wkręconej fazie po alkoholu i ciężkich narkotykach Angel corpse i Portal w wolniejszych paratiach, podlał to sosem z halucynogennych grzybów i puścił w eter po czym dla takich zwyroli jak ja okazało się to jednym z najlepszych wydawnictw muzycznych w ostatnich latach zrobił to z premedytacją? Na to wygląda.
Płyta kompletna. może zabluźnie ale dla mnie lepsza od Angel Corpse i jeszcze chłopaki Lovecrata traktują na serio.
Omegavortex
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
Re: Omegavortex
Dołączam do Twojej frakcji 666.tomaszm pisze: ↑03-09-2022, 15:18Czy ktoś sobie kiedyś na najlepszej wkręconej fazie po alkoholu i ciężkich narkotykach Angel corpse i Portal w wolniejszych paratiach, podlał to sosem z halucynogennych grzybów i puścił w eter po czym dla takich zwyroli jak ja okazało się to jednym z najlepszych wydawnictw muzycznych w ostatnich latach zrobił to z premedytacją? Na to wygląda.
Płyta kompletna. może zabluźnie ale dla mnie lepsza od Angel Corpse i jeszcze chłopaki Lovecrata traktują na serio.
-
- zaczyna szaleć
Znakomity zespół.
-
- weteran forumowych bitew
zajawka nowego splitu z Pius Levus
-
- zaczyna szaleć
Bdb kawałek. Split będzie miażdzący.