NUCLEUS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: NUCLEUS

06-06-2019, 15:02

Harlequin pisze:Słuchał ktoś już całości? Moim zdaniem dobra płyta. Tylko tyle i aż tyle. Fajnie, że umieją w kosmosy, fajnie, że kręcą opertasy i że nadal to brzmi jak death metal, ale ewidentnie mi brakuje w tym materiale deathmetalowego pierdolnięcia. Słucham bez skrzywienia, jest to ciekawe, ale mogło być lepej. Jest w stanie wymienic co najmniej kilka lepszych, tegorocznych wydawnictw z metalem śmierci.
Mam podobne odczucia, niby wszystko jest ale brakuje tego czegoś jak dla mnie.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-06-2019, 15:07

maciek z klanu pisze:
Harlequin pisze:Słuchał ktoś już całości? Moim zdaniem dobra płyta. Tylko tyle i aż tyle. Fajnie, że umieją w kosmosy, fajnie, że kręcą opertasy i że nadal to brzmi jak death metal, ale ewidentnie mi brakuje w tym materiale deathmetalowego pierdolnięcia. Słucham bez skrzywienia, jest to ciekawe, ale mogło być lepej. Jest w stanie wymienic co najmniej kilka lepszych, tegorocznych wydawnictw z metalem śmierci.
Mam podobne odczucia, niby wszystko jest ale brakuje tego czegoś jak dla mnie.
jedno mamy już ustalone. że brakuje "czegoś"*. teraz zostaje jeszcze kwestia rozkimy, czym jest to coś.

* mi też brakuje tego czegoś.

EDIT: żeby nie było, że Tomuś był po prezent na rowerku i mu się od łupału we łbie połupało, to dopiszę coś więcej. ta płyta nie ma tego charakterystycznego czegoś, co ich charakteryzowało wcześniej i było tym samym tym czymś co ich odróżniało od tych innych saj-faj def metali, które tego czegoś nie miały.
lys på slutten av lys
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-02-2023, 22:08

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ