BRING ME THE HORIZON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Graveyard Shift
- zaczyna szaleć
Re: BRING ME THE HORIZON
Jakie są Wasze odczucia na temat wydanej w tym roku płyty "That's the spirit"?
Szperacz wysokowydajnościowy, miłośnik popkultury:)
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Doskonała!!!
Nowe Bring Me To Horizon >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta płyt wydanych w tym roku
Nowe Bring Me To Horizon >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta płyt wydanych w tym roku
- Graveyard Shift
- zaczyna szaleć
No pewnie, jak tu nie kochać antemicznego "Throne" zbudowanego na modłę "Faint" Linkin Park???!!! Kto nie kocha muzyki chłopców z BMTH w dżinsowych legginsach ten gapa i nie zna się na metalu!
Dowód jest tu:
[youtube][/youtube]
A tak zupełnie na poważnie "That's the Spirit" to koniunkturalne dziełko obliczone zna zapełnianie stadionów rozwrzeszczanymi tłumami nastolatków, którzy sądzą, że zagrany na dubstepowo-popowo metal to szczyt wysmakowania, inwencji i ekstremy. Chociaż "That's The Spirit" to chyba najdojrzalsza propozycja tego zespołu i kilka użytych tam patentów aranżacyjno-brzmieniowych się mi podoba...więc bym nie potępiał tego wydawnictwa w czambuł. Ekipa z BMTH pochodzi z Sheffield, ale (na szczęście) podobny status jak Panom z Def Leppard im raczej nie grozi.
Dowód jest tu:
[youtube][/youtube]
A tak zupełnie na poważnie "That's the Spirit" to koniunkturalne dziełko obliczone zna zapełnianie stadionów rozwrzeszczanymi tłumami nastolatków, którzy sądzą, że zagrany na dubstepowo-popowo metal to szczyt wysmakowania, inwencji i ekstremy. Chociaż "That's The Spirit" to chyba najdojrzalsza propozycja tego zespołu i kilka użytych tam patentów aranżacyjno-brzmieniowych się mi podoba...więc bym nie potępiał tego wydawnictwa w czambuł. Ekipa z BMTH pochodzi z Sheffield, ale (na szczęście) podobny status jak Panom z Def Leppard im raczej nie grozi.
Szperacz wysokowydajnościowy, miłośnik popkultury:)
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Jak widzę tych ludków z losowo wytatuowanymi do oporu ciałami i kurwa grzywkami ufarbowanymi na czarno to nie włączę tego za chuj, niech się dzieje co chce. Jak ktoś tego słucha to jego sprawa ale nie pogadamy. Wypierdalać z 'kapelami' co mają nazwy z generatora.
Jest to ten rodzaj muzyki, którym atakują niby rockowe stacje radiowe w naszym kraju, który powoduje, że ręka odruchowo poszukuje siekiery. Gówno do sześcianu.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

pierwszy

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Tatuś
- Kontakt:
Będzie teraz o tym jak Waters napierdala się z Gilmourem o wojnę na Ukrainie?
Każda epoka ma swoje lajt i okołometalowe zespoly skierowane do szerokiej gawiedzi, był van halen, motley crue, bon jovi a później metallica, marylin manson, limp bizkit. To później było bullet for my valentine, tytułowy bmth a teraz to nawet nie wiem co jest modne.
Każda epoka ma swoje lajt i okołometalowe zespoly skierowane do szerokiej gawiedzi, był van halen, motley crue, bon jovi a później metallica, marylin manson, limp bizkit. To później było bullet for my valentine, tytułowy bmth a teraz to nawet nie wiem co jest modne.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Maneskin. Plyta miesiąca w nowym Teraz Rocku. 5 gwiazdek
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to jakaś nowa kapela tej brzydkiej laski ze Skunk Anansie ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Bolt
O, odkopanie tego tematu aktywowało nieprzyjemne wspomnienie, kiedy ten zespół był bardzo popularny wśród równieśników w moim okresie gimnazjalno-licealnym i czasem w losowych okolicznościach dostawałem tym badziewiem po uszach 

I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town