BLITZED - Black Metal Punk z Warszawy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
BLITZED - Black Metal Punk z Warszawy
Kupili mnie od pierwszych dźwięków. Winyl zamówiony. Teraz tylko czekać aż pojawią się w okolicy. Panie i Panowie: BLITZED!!!!

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BLITZED - Black Metal Punk z Warszawy
jaki tam black metal.... paaaanieee... 
Ale do pogowania idealne. Na zdjęciu dwie bdb koszulki.

Ale do pogowania idealne. Na zdjęciu dwie bdb koszulki.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Ugh! Jako miłośnik Black Metalu spod znaku Venom/Bathory bardzo dużo znajduję dla siebie np. na takich płytach jak G.B.H. - City Baby Attacked By Rats. Oczywiście post jest małą prowokacją ale miło czytać, że obczaiłeś bo myślę sobie, że jednak ta nazwa utkwi ci w głowie

- Rumburak
Taka muzyczka na łojenie browarów z kumplami.Kilka kawałów na poziomie Aironwejder czy Cjalis z kreskówek Walaszka i ze 2 czy 3 całkiem fajne. Ze spotifaja można se posłuchać, fizyczny nośnik raczej zbędny w tym przypadku.
-
- świeżak
Widzę, że Streetpunk nie jest już popularny na naszym rodzinnym podwórku skoro muszą podejmować takie radykalne kroki w zmianie imagu 

-