MINOTAUR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Melepeta
- w mackach Zła
Re: MINOTAUR
Fajne granie chociaż zawsze wolałem spędzać czas z kieliszkiem vódki i pajdą ze smalcem słuchając Kreator.
Six o clock.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
hmmm - w sumie to chuja prawdaboroowa pisze: czas na granie w takim stylu dawno już minął

a czy czas minał?? nie - bo na szczerą muzyke jest czas zawsze...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Duban
- weteran forumowych bitew
Nowa płyta to przyzwoity, autentyczny thrash. Widać, że chłopaki nagrali płyte prosto z serca i nie silą się, by być kimś, kim nie są. W sumie krążka można posłuchać kilka razy i odstawić go na półkę. Będzie się kurzyć, ale warto do niego wrócić raz na jakiś czas. Przyjemnie się tego słucha - dla mnie bardzo sympatyczny krążek do sączenie rumu.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Znajomy w ramach wymianki przegrał mi nowego Minotaura i po gdzieś tak dwóch przesłuchaniach "na sen" muszę ze zdziwieniem powiedzieć że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bardzo dobry, niekoniecznie oryginalny, thrash z brutalnym niemieckim zacięciem, na pewno wrócę do tego krążka potrząchać nieco dynią.
Swoją drogą pierwsze posty w tym temacie, jeszcze z 2006 roku, miażdżą, dzisiaj napisać o jakieś starej kapeli "nie wiem, nie znam" to by nikomu przez gardło (ee... klawiaturę?) nie przeszło, co ?
Swoją drogą pierwsze posty w tym temacie, jeszcze z 2006 roku, miażdżą, dzisiaj napisać o jakieś starej kapeli "nie wiem, nie znam" to by nikomu przez gardło (ee... klawiaturę?) nie przeszło, co ?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
e tam, patrz:Czesław pisze:dzisiaj napisać o jakieś starej kapeli "nie wiem, nie znam" to by nikomu przez gardło (ee... klawiaturę?) nie przeszło, co ?
nie wiem, nie znam
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Maria Konopnicka pisze: Wstyd to jakby ktoś nie znał (...) Voivod (...)

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Utwór z nowej EP-ki:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Szału nie ma. Ot, kolejny raz wariacje wczesno kreatorowskie. Power of Darkness pozostaje ich najlepszym materiałem.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
hehe, to podchwytliwe pytanie? Jasne,że nie. Choć może racja, zabrzmiało to jak ' niezłe ale bywało lepiej' wiec poprawiam, słaby numer i pewnie nowa ep będzie równie słaba jak ich powrotny album z 2009.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Znak zapytania mnie zmylił hehe
Przepraszam. Zwykłem mówić sam do siebie, stąd myśl wyrażona pytaniem. Hi,hi,hi
-
"Dwójeczka" w bardzo dobrym stanie:
http://allegro.pl/minotaur-god-may-show ... 97835.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/minotaur-god-may-show ... 97835.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-