Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Zdecydowanie jedna z mocniejszych tegorocznych pozycji. W dziedzinie duszności i klimatu tylko Skaphe i Eucharist na razie dorównują. Nie ma melodii i fajerwerków, ale atmosfera powala.
bdb ten długograj, jest klimat, pozostała po Gone Postal intensywność, ale nowe wcielenie jednak świeższe i oryginalniejsze, że tak powiem - atmosferycznie, ja wolę. jedna z ciekawszych rzeczy które ostatnio słyszałem. no i na deser świetna okładka.
Koncertowa posucha skończona. Wczoraj widziałem Zhrine (po raz kolejny) i jak zwykle było dobrze. Unortheta już mi się jednak trochę osłuchała, przydałby się nowy materiał. Podobno część już napisana.
Co ciekawe, Zhrine supportowało niejakie Une Misère, lokalny hardcore/metalcore. Jak się okazało, większa część publiki przyszła właśnie na nich. Mi się nie podobało, nie moja bajka, ale przypuszczam, że w swojej kategorii są nieźli - wydali swój debiut dla Nuclear Blast. Młodzież lubi.