gdzie jadą bez żadnych ograniczeń morbidowskim death metalem ze wspaniałymi liniami wokalnymi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten album będzie wysoko w tegorocznych podsumowaniach.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bębny? Faktycznie powinny brzmieć tak jak na debiucie:TORTURER pisze:Nawet nie wiedziałem że wydali nowy album...jest ogień! Troche razi brzmienie bębnów,ale tragedi nie ma,zajebiste kompozycje i agresja to rekompensują.
przecież to żadna nowość na tym forum, ale spokojnie temat o Behemoth i Nergalu ma po 500 stronPacjent pisze:Płyta od paru dni leży na półkach w wypożyczalniach i zabija, a tu cisza...
Porównanie z Deicide słabe. Słuchaj dalej.535 pisze:Rano próbowałem, ale wyłączyłem po trzecim numerze. Przez głowę przemknęła myśl: Deicide. Coś tam mi nie pasuje, ale po tych kilku chwilach nie potrafię powiedzieć co. Jutro wezmę to na zakopiankę, bo mam interes pod Myślenicami. W trasie wychodzą wszelkie zalety i mankamenty każdego materiału. Od pierwszego podejścia.
Panie Pacjent. Włączyłem znowu i nie wiem, może mam coś źle opisane, ale otwierający Sacrefixion, nie tylko tytułem sugeruje DEICIDE. Sekcja "wali" jak na Legion. Kombinacja Deicide z Morbid Angel jak w mordę strzelił...Pacjent pisze:Porównanie z Deicide słabe. Słuchaj dalej.535 pisze:Rano próbowałem, ale wyłączyłem po trzecim numerze. Przez głowę przemknęła myśl: Deicide. Coś tam mi nie pasuje, ale po tych kilku chwilach nie potrafię powiedzieć co. Jutro wezmę to na zakopiankę, bo mam interes pod Myślenicami. W trasie wychodzą wszelkie zalety i mankamenty każdego materiału. Od pierwszego podejścia.
Co do "Sacrefixion" mogę się zgodzić, ale czym dalej tym bardziej dochodzą do głosu ich death/thrashowe korzenie.535 pisze:Panie Pacjent. Włączyłem znowu i nie wiem, może mam coś źle opisane, ale otwierający Sacrefixion, nie tylko tytułem sugeruje DEICIDE. Sekcja "wali" jak na Legion. Kombinacja Deicide z Morbid Angel jak w mordę strzelił...Pacjent pisze:Porównanie z Deicide słabe. Słuchaj dalej.535 pisze:Rano próbowałem, ale wyłączyłem po trzecim numerze. Przez głowę przemknęła myśl: Deicide. Coś tam mi nie pasuje, ale po tych kilku chwilach nie potrafię powiedzieć co. Jutro wezmę to na zakopiankę, bo mam interes pod Myślenicami. W trasie wychodzą wszelkie zalety i mankamenty każdego materiału. Od pierwszego podejścia.