DESASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DESASTER
Kurczę na razie.. dupy nie urywa. Jakoś tak spokojniej i bliżej 1ki... ale więcej klimatu i jaj ma EURYNOMOS. Niemniej nie lubię wyrywkowo słuchać płyt DESASTER gdyż są najczęściej wypełnione smaczkami i zróżnicowane. Poczekam więc na całość.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Block69
- zahartowany metalizator
Dla mnie już poprzednia nie miała tej iskry i po najnowszej zbyt wiele się nie spodziewam.
PENIS METAL
- frankmullen
- postuje jak opętany!
No i jestem po pierwszym odsłuchu. Nie jest źle, choć do zachwytów mi daleko na tą chwilę. Dodam, że przesadnym fanatykiem Niemców nigdy nie byłem. Przyznam jednak, że "The arts of destruction" i "The oath..." uznaję za świetne. A nowa? Mam wrażenie, że chłopaki zwolnili mocno, więcej tu plumkania i stawiania na klimat. Brzmienie też jakieś dziwne, chyba beczki za mocno wysunięte do przodu kosztem gitar. Ale to da się jakoś przeżyć. Mi najbardziej jednak brak pazura i dynamiki. Ja tam lubię jak chłopaki zapierdalają na szybkich i ciętych riffach. Są tu takie momenty, ale, że się powtórzę, są tu w zdecydowanej mniejszości. Jednakże to tylko wrażenie po jednym odsłuchu. Może przy następnych bardziej zaiskrzy....
- Block69
- zahartowany metalizator
Tego właśnie się obawiałem po tych 2 udostępnionych numerach. Pewnie kiedyś sprawdzę całość, ale prędko to nie będzie.
PENIS METAL
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."