CATTLE DECAPITATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CATTLE DECAPITATION
Pozostań szczęśliwy w nieświadomości.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
A ja się nie zgadzam z przedmówcami. Co prawda wokale są niefajne ale muzyka jest całkiem spoko.Medard pisze:Pomyliłem się, nie wiedziałem, że coś nowego wyszło, to poprzednią płytę przesłuchałem i była kicha.Medard pisze:Przesłuchałem dwa razy, bo zawsze daję szansę, a czasami nawet więcej niż jedną, ale na CD to był stracony czas.
A tej nie ruszam nawet, dobrze, że są ostrzeżenia.
-
- weteran forumowych bitew
Szkoda czasu, nikt Ci nie odda tych kilkudziesięciu minut życia. Mnóstwo innej muzyki czeka.Medard pisze:Pomyliłem się, nie wiedziałem, że coś nowego wyszło, to poprzednią płytę przesłuchałem i była kicha.Medard pisze:Przesłuchałem dwa razy, bo zawsze daję szansę, a czasami nawet więcej niż jedną, ale na CD to był stracony czas.
A tej nie ruszam nawet, dobrze, że są ostrzeżenia.
- babayaga
- rozkręca się
Z sentymentu do "Monolith of humanity" spróbowałem posłuchać tę nową. Wytrzymałem do czwartego kawałka i już więcej nie będę próbował. Z tych premierowych kawałków można się było tego spodziewać.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Z tego co udało mi się posłuchać, to całkiem niezła kapela i maja swój pomysł na muzykę, ale niestety nie do końca w moim klimacie (zbyt nowoczesne i wypucowane), no i te wokale w stylu Udo Dirkschneidera sprawiły, ze wyłączyłem w połowie pierwszego numeru.
- Tatuś
- Kontakt:
A ja słucham w po raz któryś co dobrze wróży. Oczywiście jak zawsze rok po czasie ale co mi tam.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- rasowy masterfulowicz

Dekapitacja krówek padła ofiarą wycieku okładki i 5 msja ma się ukazać nowy album. Nie jestem jakimś fanem tej kapeli, zyskałem i straciłem nią zainteresowanie na wysokości monolith, jednak podobał mi się ten album na tyle, że chyba dam im jeszcze szansę , trochę tego chłopaki nagrali
Stay clean! 

-
- rasowy masterfulowicz
Juz chyba na każdej grupie na fb (muzycznej) trąbią o tej plycie. Serio taka dobra?
Stay clean! 

-
Na kilku ostatnich albumach upadli niżej niż Kataklysm, więc trudno w to uwierzyć.Bonecrusher pisze: ↑20-05-2023, 20:19Juz chyba na każdej grupie na fb (muzycznej) trąbią o tej plycie. Serio taka dobra?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
W czasach covidu na szczęście odwołali koncert tego zespołu i po odebraniu kasy nie zamierzam tego oglądać przy żadnej okazji.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ozob
- zahartowany metalizator
Gówno.Bonecrusher pisze: ↑20-05-2023, 20:19Juz chyba na każdej grupie na fb (muzycznej) trąbią o tej plycie. Serio taka dobra?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
I mocz.ozob pisze: ↑20-05-2023, 21:43Gówno.Bonecrusher pisze: ↑20-05-2023, 20:19Juz chyba na każdej grupie na fb (muzycznej) trąbią o tej plycie. Serio taka dobra?
-
Namówiliście.