Czy ktoś też zauważył we wspomnianym tytułowym motyw jakby żywcem wyjęty z Glimpse Into Genocide Napalmów?
MISERY INDEX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MISERY INDEX
Wystarczy, że ja wiem
Czy ktoś też zauważył we wspomnianym tytułowym motyw jakby żywcem wyjęty z Glimpse Into Genocide Napalmów?
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Heirs to thievery gniecie mocniej i gitarowo siedzi lepiej. Tam jest fajniejsze kostkowanie.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- 987654321k
- w mackach Zła
A mi z kolei kiedyś nawet się spodobało The Killing Gods, coś wcześniejszego od tej płyty próbowałem słuchać i nie bardzo. Do nowej płyty muszę zrobić drugie podejście bo tez jakoś wleciało jednym uchem i drugim wyleciało i nic.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie przeczę, ale na tej nowej to jest wręcz wyczuwalne. Zresztą na jednym ze smoke sesh Chrisa z Internal Bleeding był gitarian Misery Index i pokazywał co i jak. Naprawdę czuć, że dopracowali to do muru.
-
Skłaniam się ku temu co napisane powyżej, w wyłączeniem brzmienia, mi pasuje.
Zajebiscie się tego słucha - potwierdzenie formy po "Rituals of Power" jest w pełni zauważalne w przypadku "Complete Control".
- Tatuś
- Kontakt:
Nie. Rites of Cruelty pojechało takim banałem, że nie.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Niczego nie można być pewnym. Tak jak i przypominam, że maj się jeszcze nie skończył, choć co roku bardziej gorące (bombowe) są czerwce.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- Tatuś
- Kontakt:
Zostawmy takie harcerskie granie dla Arch Enemy. Ale dzisiaj zaserwowałem sobie Complete Control i weszła cała co prawda z popitą Heirs to Thievery ale weszła. Więc jest nadzieja.
- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
Sprawdziłem sobie wyrywkowo najnowszy album wraz z dwoma innymi, które miały tutaj zresztą sporo pozytywnych opinii. Ale się naciąłem haha. Musiałem już kiedyś słuchać i dlatego konsekwentnie olewałem ten zespół tyle czasu. Pozostaje mi jedynie dołączyć do klubu malkontentów - jałowe plumkanie i nuda 

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01. Strategies of Manipulation (2:04)
02. Supposed to Rot (Entombed Cover) (2:05)
03. Infiltrators (Instrumental Version) (2:26)
04. The Eaters and the Eaten (Demo Version) (3:41)
05. Complete Control (Demo Version) (3:33)
takie cos krazy po wypożyczalniach

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- w mackach Zła
Gdyby kogos interesowalo i byc moze akurat mial po drodze, to jutro MI gra w Stuttgarcie i mozna mnie tam tez spotkac. Udalo mi sie pryzgotowac oficjalny plakat na te okazje. Zespolowi sie spodobalo, organizatorowi tez, wiec bedzie Complete Control, ugh!