Stoi za tym Matthew Schott /Lord Sxuperion. Gość robi kilka projektów w Bloody Mountain Records.
Cabinet to coś jakby Exhumed i Avulsed wymieszać z Portal. Wokale niższe niż Catacombs (ktoś z was jeszcze pamięta?).
Wjeb kurewny.
Get in:
P.S. Pozdrawiam kolegę Szczyluna za to, że objawił mnie tym dźwiękowym wykurwem!
CABINET
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: CABINET
Słuchałem parę razy debiutu - muzyka dobra, ale sampli i inter czy tam interludiów nawalone tyle, że chyba było tego więcej od samego grania, co mnie średnio rajcowało.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
- weteran forumowych bitew
Re: CABINET
Całkiem dobre własnie odpaliłem dwójkę ,lekko przytłumione , fajna solówka i bass zdecydowanie na plus . Uwielbiam takie granie , a intra jeśli nie są w nadmiarze to dodają uroku , ważne by na pierwszym planie była rzeżnia i krew . Bedzie słuchane młoda kapela , a potrafią dojebać do pieca .