Takie coś dziś wyszperałem. W składzie m.in. Erol Unala (ex-Apollyon Sun, ex-Celtic Frost) i Franco Sesa ( ex-Celtic Frost i coś tam jeszcze).
Debiut tegoroczny:
OATH OF CRANES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
Re: OATH OF CRANES
Niedawno przemaglowałem. Oczekiwania były dość spore, w końcu ci dwaj gagatkowie wnieśli spory wkład w „Monotheist”. Odczucia raczej mieszane. Dość długo utrzymuje się wrażenie pewnej daremności, przegięcia z muzyczną ascezą i repetytywnością. Jednak koło połowy jakby załapało. Może gdyby przerobić dostatecznie wiele razy, coś by z tego było, ale tu jednak przeszkadza format, 1 h 43 min 42 s w tej wersji z niby-bonusami (a jak już słuchać, to jej).
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Na tyle mi ta muzyka podeszła, że swego czasu nękałem zespół na Messengerze w kwestii tego, czy album zostanie wydany na cd. Nie będzie niestety, nad czym do dzisiaj boleję. Mnie takie granie leży i miło byłoby postawić płytę na półce, ale trudno - zostaje streaming.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Na soulseek jest FLAC, Panie Kolego!
-
- weteran forumowych bitew
Walcze z ta Płyta , szkoda bardzo, ze nie ma na cd do snu rewelacja to pewne . Jeśli chodzi o Flac to chętnie bo nie mam jeszcze gramofonu , a nawet całkiem podchodzi mimo uwielbienia do rasowego death metalu z Florydy bądz Wielkiej Brytanii .
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Jak ktoś korzysta z Tidala, to tam też jest stream z FLAC.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town