BORN OF FIRE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

BORN OF FIRE

06-02-2009, 20:11

Małe niby-nic, projekt poboczny takich panów Fredrik Lindgren, Mr. Dim, Richard Cabeza i ...uwaga... sam boski Peter Stjärnvind, czyli archetyp rockmana spierdalające od wsi w metalu, przebogata dyskografia w postaci jednej, jedynej pieprzonej epki wydanej nakładem szwedzkiej Primitive Art Records - labelu, który może poza nieszczęsnym wczesnym Mortiisem nie pohańbił się wydaniem słabego materiału - "Chosen By The Gods". Dwa numery, ale za to jakie! "The Art of Dying" sięga do tradycji At The Gates czasów SOTS na thrashowym motorku, a tytułowy to już nic innego jak Slayer czasów SITA - obydwa tracki - dobry/miazga, zwłaszcza naciskam na CBTG!!! Uwiecznijmy więc tę zacną ciekawostkę, gdyż niedawno nawet myspace znalazłem. Sam korzystałem wcześniej z lepszego bitrate :wink: Nic nie pozostaje posiadaczom adapterów do poszukania tego kawałka plastiku na własną rękę, od strony PARec. poczynając.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =165517331
Yare Yare Daze
DCI Hunt

Re: BORN OF FIRE

06-02-2009, 20:43

Born Of Fire zacny był. Szkoda, że skończył się zanim sie zaczął.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

Re: BORN OF FIRE

20-09-2023, 19:29

Jakby co to ta zajebista zapomniana epka jest na yt do odsłuchu:

Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ