DESTRUCTOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
DESTRUCTOR
Amerykańska grupa, która w połowie lat 80. nagrała thrashmetalowy huragan pod tytułem "Maximum Destruction". Było to granie przywodzące na myśl "Hell Awaits", "We have arrived" czy też kanadyjskich tuzów w osobach EXCITER, SACRIFICE czy INFERNAL MAJESTY. Charakteryzowało ich naprawdę potężne brzmienie i wręcz duszna intensywność muzyki. Ta ostatnia cecha, w głównej mierze, była zasługą duetu gitarzystów z piekła rodem w osobach Dave'a Overkill i Pat'a Rabid (ach te ksywki). Z dorobku Amerykanów znam jeszcze demo "Decibel casualties" będące bonusem na reedycji, którą pod koniec lat 90. miała przyjemność wypuścić francuska Listenable. Zawartość demo stanowi logiczną kontynuację i rozwinięcie pomysłów z debiutu. Miał to być drugi album grupy, jednak z powodu śmierci basisty nie doszło do jego ukończenia. Powstały tylko cztery kompozycje, ale zawsze coś. Reaktywowali się i nagrali dwie kolejne płyty w ostatnich latach, nie miałem okazji z żadną z nich się zapoznać.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: DESTRUCTOR
kto nie zna "MAXIMUM DESTRUCTION" ten przegrał życie...
dwójki nie znam - trójke słyszałem i ogólnie to 3-4 ligowa płyta - po dawnej potędze zostało tylko wspomnienie - takich materiałów to na peczki wychodziło, wiec szkoda pieniedzy i czasu... no chyba ze na Allegro za 10 złotych sie trafi, góra 15 z sentymentu
dwójki nie znam - trójke słyszałem i ogólnie to 3-4 ligowa płyta - po dawnej potędze zostało tylko wspomnienie - takich materiałów to na peczki wychodziło, wiec szkoda pieniedzy i czasu... no chyba ze na Allegro za 10 złotych sie trafi, góra 15 z sentymentu

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
'Maximum Destruction' jest. Jako ktoś nie zna to zamiast jakiś Evile czy inny Meltdown męczyć, powinien zapoznać się z Destructor.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nowe wyszło

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist