NOCTERNITY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: NOCTERNITY
Dawno nie słuchałem, swego czasu Onyx robił co nieco, ciekawe jak ząb czasu się z tą płytą obejść raczył
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Trochę późno, ale się zainteresowałem w końcu i jestem kupiony. Jeden z lepszych wolnych black metali z ortodoksyjną dyscypliną i mantryczną monotonicznością. Bardzo mi było tego trzeba.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tam jest tak mało ozdobników, że mało co mogło się tu zdezaktualizować. Jak sam mówi, to są takie płyty, które mogły być nagrane wczoraj albo 20 lat temu.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.