Super!REINHARD IRRUMATOR pisze:
Premiera płyty 15 grudnia w Pagan Records.
IPERYT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: IPERYT
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Self
- rasowy masterfulowicz
No w końcu. Ze zniecierpliwienia już prasuję kominiarę.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Po odsłuchu Mindtaker jestem na nie, ale zobaczymy jak wypuszczą więcej utworów do sieci. Ten jeden by się nadawał na Castle party...
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Iperyt na "Patchwork Gehinnom" bardziej postawił na klimat, ale wciąż potrafi przykurwić. Świdrujące riffy, beaty, jak zwykle chamski wokal Warcrimera, sample. Bardzo dobry album, na którym sporo się dzieje a na forum masterfula wolą się onanizować przy popłuczynach po Dissection, czyli Watain.
-
- mistrz forumowej ceremonii
muszę posłuchać
-
- rozkręca się
Całkiem ekstremalnie i klimatycznie. Takie Prodigy grające Mgłę. Lubię :D
- maciek z klanu
shadowthrone pisze:Iperyt na "Patchwork Gehinnom" bardziej postawił na klimat, ale wciąż potrafi przykurwić. Świdrujące riffy, beaty, jak zwykle chamski wokal Warcrimera, sample. Bardzo dobry album, na którym sporo się dzieje a na forum masterfula wolą się onanizować przy popłuczynach po Dissection, czyli Watain.
mam kompletnie inne odczucia. Jak wszystkie poprzednie rzeczy od Iperyt bardzo mi robiły, to nowa plyta jest nudna, bez wyrazu, bez pierdolniecia, slabe wstawki elektroniczne i najgorszy wokal Warcrimera z wszystkich jego dotychczasowych wydawnictw. Jedyne co na plus to zajebista okladka, reszta na nie. Nuda i meczenie buły.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
maciek z klanu pisze:mam kompletnie inne odczucia. Jak wszystkie poprzednie rzeczy od Iperyt bardzo mi robiły, to nowa plyta jest nudna, bez wyrazu, bez pierdolniecia, slabe wstawki elektroniczne i najgorszy wokal Warcrimera z wszystkich jego dotychczasowych wydawnictw. Jedyne co na plus to zajebista okladka, reszta na nie. Nuda i meczenie buły.

The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- weteran forumowych bitew
Zespół udostępnił wideło do kolejnego utworu z najnowszego albumu
[youtube][/youtube]
Albo coś wielkiego mi na ucho nadepnęło, albo gdzieś uleciały ze 2 tony nieokrzesania w tej muzyce....
[youtube][/youtube]
Albo coś wielkiego mi na ucho nadepnęło, albo gdzieś uleciały ze 2 tony nieokrzesania w tej muzyce....
- vicek
- zahartowany metalizator
popraw linkOgre pisze:Zespół udostępnił wideło do kolejnego utworu z najnowszego albumu
[youtube][/youtube]
-
Zespół udostępnił wideło do kolejnego utworu z najnowszego albumu
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tatuś
- Kontakt:
Brzmienie strasznie zmulone jakby im wyszło poza poziomy.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- maciek z klanu
Właśnie ta płyta brzmi jakby każde narzędzie muzyczne czy to elektronika czy perkusja grało swoje partie na różne płyty. Coś tu jest ewidentnie zdupione.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Rejwan
Mam podobne odczucia.maciek z klanu pisze:shadowthrone pisze:Iperyt na "Patchwork Gehinnom" bardziej postawił na klimat, ale wciąż potrafi przykurwić. Świdrujące riffy, beaty, jak zwykle chamski wokal Warcrimera, sample. Bardzo dobry album, na którym sporo się dzieje a na forum masterfula wolą się onanizować przy popłuczynach po Dissection, czyli Watain.
mam kompletnie inne odczucia. Jak wszystkie poprzednie rzeczy od Iperyt bardzo mi robiły, to nowa plyta jest nudna, bez wyrazu, bez pierdolniecia, slabe wstawki elektroniczne i najgorszy wokal Warcrimera z wszystkich jego dotychczasowych wydawnictw. Jedyne co na plus to zajebista okladka, reszta na nie. Nuda i meczenie buły.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
- postuje jak opętany!
Gdzie jest Iperyt?!