O to trzeba posłuchać
Clawfinger
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
- necromorbid
- rozkręca się
Re: Clawfinger
to w końcu jak jest Clawfinger jest rasistowski czy nie, bo jestem rasistą i nie wiem jak dnieść się do tego produktu
zatrzymałem się na 2011 roku
- HCDamage
- postuje jak opętany!
Ostatnio gdzieś widziałem nagłówek w internetach że muzyka Deftones znowu staje się "modna".
Nie śledzę kariery tego zespołu więc nie jestem wtajemniczony dlaczego tak jest.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
miłegoPoznaliśmy kolejną gwiazdę, która wystąpi na tegorocznej edycji Pol’and’Rock Festival.
Organizatorzy Pol’and’Rock Festival ogłosili kolejną zagraniczną gwiazdę, która wystąpi na tegorocznej edycji. Jest to legendarny szwedzki zespół Clawfinger. Będzie to pierwszy od 15 lat koncert tego zespołu w Polsce.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist