PEST ( SWE )
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PEST ( SWE )
To tak jak faux pas byłoby porównanie "Hildskijah" do gówna, skoro zawsze można było podciągnąć to pod inspirację etiudami Bacha.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Bach nie grał na syntezatorze. W ogóle trzymajmy się inspiracji, których zestawienie z pandami nie będzie dla tych pierwszych hańbiące.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Przesłuchałem ten kawałek, ja pierdolę, ale nędza, to chyba jakiś żart roku.To już wolę jakby poszli na wyrachowanie i nagrali powtórkę z `Dauðafærð` EP czy z `Desecration` / `In Total Contempt` , czyli z tego w czym byli najlepsi grając grim / raw black metal.
Destroy your life for Noisecore!
- Kosturr
- zaczyna szaleć
i jak opinie na temat płyty?
- TORTURER
- w mackach Zła
Mi sie podoba.Mniej bezlistosnej i zenujacej zrzynki z ekipy Nikczemnych Blizniaków ;) -poprzednia plyta byla skrajnie nieoryginalna i nudna.Tym razem jakos swiezo i z wlasna tozsamoscia to brzmi.Zadna rewelacja,aczkolwiek porzadny heavy black metal w starym stylu.
Death Dwells in Love
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dawno nie słyszałem takiego gówna. mogli zmienić nazwę i nagrywać tę beznadzieję bez kalania pamięci o In total contempt.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- lysstay
- zaczyna szaleć
"The Crowning Horror" zaliczam do największego rozczarowania roku... Słaby materiał. Oczekiwałem coś lepszego, godnego Pest (swe), a dostałem rockowo - jakieśtam pitu-pitu. Chyba za bardzo zaispirowali się Darkthrone i zdupil wszystko jak oni
- COFFIN

20 lat mija w tym roku i w zasadzie nic się nie zmieniło. Przy okazji zadałem sobie pytanie do ilu albumów ze Szwecji wracam równie często i chociaż 'kilka' by się znalazło to 'Daudafaerd' na pewno będzie w czołówce.
'Come the Blessed Madness'
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Tak, wciąż cios.
- COFFIN
Mogliby jakiś koncert zagrać z tej okazji, nawet taki ~ 20 minutowy:D
'Come the Blessed Madness'