HIRAX

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

HIRAX

03-12-2010, 13:50

Co Panowie sądzą o tej zasłużonej kalifornijskiej załodze? Moim zdaniem to bardzo dobry zespół, który jednak cały czas nie wykorzystał w pełni swojego potencjału. Mam przeczucie, że stać ich na nagranie prawdziwego thrashowego arcydzieła. Póki co im się to nie udało, jednak posiadają w swojej bogatej już dyskografii kilka wyśmienitych pozycji. Zdarzało im się też jednak przepitolić nieco jak również nagrywać mielizny. Osobiście posiadam dwie pierwsze płyty i minialbum "Assassins of war". Na przestrzeni ostatnich kilku lat przymierzałem się do kupna "El Rostro de la Muerte", "The new age of terror" jak i "Barrage of noise", ale ostatecznie żaden z tych materiałów nie zrobił na mnie wystarczająco mocnego wrażenia, żeby dołączyć do kolekcji. Potencjał jednak jest i cały czas z uwagą śledzę ich dokonania.

Ostatnio, za pośrednictwem Season Of Mist ukazała się kompilacja ich minialbumów.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=150311
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Melepeta
w mackach Zła

Re: HIRAX

03-12-2010, 14:09

"El Tostro de la Muerte" do tej pory nie słyszałem eh... Może chociaż dzięki tematowi nie zapomnę by zaznajomić się z tym albumem :) Póki co czeka w dosyć długiej kolejce odsłuchowej.
Six o clock.
DCI Hunt

03-12-2010, 14:18

Gore_Obsessed pisze: Ostatnio, za pośrednictwem Season Of Mist ukazała się kompilacja ich minialbumów.
To dobrze. Może za tantiemy kupią gościowi po lewej obuwie kryte ;)

Obrazek

Edit: a jak im coś zostanie to ten czeski płyn do kąpieli dla wokalisty :mrgreen:
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

03-12-2010, 14:43

hehehe
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

03-12-2010, 14:43

Kilka lat temu, jak słuchałem "Barrage of noise", wkurwiał mnie głos de Peny, ale teraz nie wyobrażam sobie bardziej zajebistego wokalu dla tego zespołu. "Assassins of war" uważam, za najlepsze ich dokonanie do tej pory - włączając to w samochodzie staję sie naprawdę niebezpieczny dla pieszych i całego ruchu na drodze bo noga po prostu nie schodzi z gazu a ja wydzieram się przy tych refrenach jak pojebany. Z resztą spuszczałem się w recenzji jakiś czas temu: http://masterful-magazine.com/recenzja_ ... je&id=1828
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

03-12-2010, 15:05

Pikna recenzja. Ja również uważam ten minialbum za najlepszą rzecz z ich obozu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Karkasonne

03-12-2010, 15:45

Słyszałem "The new age of terror", nie wzbudził ani iskry w silniku. Ten nyga zawsze był pocieszny.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-07-2024, 22:46

new song

a na początku sierpnia 2 koncerciki
szczegóły viewtopic.php?f=8&t=18958
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ